Seksualioji Nerija Paciukonienė tapo Amerikos piliete

Ne vienus metus Amerikoje gyvenanti buvusi „Olialia“ pupytė Nerija Paciukonienė nuo šiol – Neria Biel. Moteris oficialiai tapo JAV piliete.

Moteris sakė, kad pakeitus pilietybę net jos šypsena šiek tiek suamerikonėjo.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Moteris sakė, kad pakeitus pilietybę net jos šypsena šiek tiek suamerikonėjo.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gavusi pilietybę Nerija dalyvavo iškilmingoje ir jai daug emocijų suteikusioje jos priėmimo ceremonijoje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gavusi pilietybę Nerija dalyvavo iškilmingoje ir jai daug emocijų suteikusioje jos priėmimo ceremonijoje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2015-12-06 14:21, atnaujinta 2017-10-01 00:46

Gavusi pilietybę Nerija dalyvavo iškilmingoje ir jai daug emocijų suteikusioje jos priėmimo ceremonijoje.

„Tai buvo labai emocinga. Šiandien – nuostabi diena. Gavau ir didžiulį tortą nuo savo mamos“, – džiaugėsi Nerija, nuo šiol vadinama Neria Biel.

Moteris sakė, kad pakeitus pilietybę net jos šypsena šiek tiek suamerikonėjo.

Kaip prieš porą metų žavi moteris pasakojo „Stiliui“, gimtojo krašto ji nesiilgi – už Atlanto ją supa patys artimiausi žmonės: mama, du paaugliai vaikai ir draugai, kurių pavydėtų daugelis. Nerijos bičiuliai – turtingos pramogų pasaulio garsenybės. Tiesa, Nerija nesijaučia esanti žymių draugų šešėlyje. Lietuvė fotografų ir praeivių dėmesio sulaukia ne mažiau nei įtakingieji jos bičiuliai.

Tautiečiai N.Paciukonienę prisimena kaip vieną pirmųjų lietuviškų erotinių kalendorių modelių. Baltijos televizijoje daili šviesiaplaukė vesdavo „Sekmadienio loto“. Jos atvaizdas puošė ne vieną reklamą.

Tobulų kūno linijų moteris modeliu dirba ir JAV. Nerija priklauso „Karma Foundation“ modelių agentūrai. Per šią agentūrą lietuvė patenka į „Playboy“ įkūrėjo Hugho Heffnerio organizuojamus vakarėlius jo prašmatnioje viloje. Naujausiose fotosesijose lietuvė bendradarbiavo su agentūra „Renee Model Actor Photography“.

Nors Nerija yra dirbusi su daug žymių fotografų, moters favoritas – prancūzas Yannis Feronas, kuris šiuo metu dirba ir gyvena Niujorke. N.Paciukonienė daug projektų įgyvendina ir su Čikagoje gyvenančiu lietuviu fotografu Andriumi Sprindžiu. Viena iš šio fotomenininko idėjų yra išleisti albumą su Nerijos nuotraukomis.

„Profesionaliu modeliu savęs nelaikau. Tiesiog esu liekna simpatiška moteris, mėgstanti fotografuotis. Gal todėl ir sulaukiu fotografų pasiūlymų jiems papozuoti?“ – spėliojo lietuvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.