Gražuolė, sutramdžiusi užkietėjusį viengungį Leonardo DiCaprio

Jau šeši mėnesiai „Titaniko“ žvaigždė Leonardo DiCaprio (41 m.) bendrauja su Kelly Rohrbach (25 m.). Ši Los Andželo gatvėmis vaikštinėjanti meiliai burkuojanti ir nesislapstanti porelė nebestebina paparacų. O pavyduoliai šnabždasi – Leonardo rado tikrą aukso gabalą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Holivudas šnabždasi: Leonardo Dicaprio ir Kelly Rohrbach – verti vienas kito.<br>ViDA Press nuotr.
Holivudas šnabždasi: Leonardo Dicaprio ir Kelly Rohrbach – verti vienas kito.<br>ViDA Press nuotr.
Holivudas šnabždasi: Leonardo Dicaprio ir Kelly Rohrbach – verti vienas kito.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Holivudas šnabždasi: Leonardo Dicaprio ir Kelly Rohrbach – verti vienas kito.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kelly teigia, kad mada – veikiau jos pomėgis, kuris paverčia ją stulbinama mergina, galinčia demonstruoti ant podiumo nuostabius drabužius. Tikroji jos aistra – aktorystė.
Kelly teigia, kad mada – veikiau jos pomėgis, kuris paverčia ją stulbinama mergina, galinčia demonstruoti ant podiumo nuostabius drabužius. Tikroji jos aistra – aktorystė.
Leonardo DiCaprio ir „Victoria's Secret“ angelo Bar Refaeli santykiai nesusiklostė.<br>Scanpix nuotr.
Leonardo DiCaprio ir „Victoria's Secret“ angelo Bar Refaeli santykiai nesusiklostė.<br>Scanpix nuotr.
Nenusisekė L.DiCaprio romanas su aktore Blake Lively...<br>ViDA Press nuotr.
Nenusisekė L.DiCaprio romanas su aktore Blake Lively...<br>ViDA Press nuotr.
...manekene Toni Garrn...<br>ViDA Press nuotr.
...manekene Toni Garrn...<br>ViDA Press nuotr.
...ir supermodeliu Gisele Bundchen.<br>ViDA Press nuotr.
...ir supermodeliu Gisele Bundchen.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Dec 25, 2015, 8:47 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 11:20 AM

Žiniasklaida pranešė: širdžių ėdikas, vienas geidžiamiausių Holivudo vienišių jaunajai aktorei ir žurnalo „Sports Illustrated“ modeliui pasiūlė savo ranką ir širdį.

Nejau įspūdingų kūno formų šviesiaplaukei pavyks su L.DiCaprio, kuris iki šiol vengė įsipareigojimų, nužengti net iki altoriaus?

Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively ir Toni Garrn... Visoms šioms gražuolėms nepasisekė.

Gal daugiausia – bent šiuo metu – pasaulyje uždirbančio aktoriaus santykiai baigsis kaip ir ankstesni – išsiskyrimu?

Pagyvensime – pamatysime.

Ir šį kartą Holivudo žvaigždė liko ištikimas savo moters tipui: šviesiaplaukė, ilgakojė ir modelis. Bet 15 metų už L.DiCaprio jaunesnė K.Rohrbach – išskirtinė.

Iš ramaus Grinvičo (Konektikuto valstija, JAV) kilusi mergina – ne tik supermodelis. K.Rohrbach teigia, kad mada – veikiau jos pomėgis, kuris paverčia ją stulbinama mergina, galinčia demonstruoti ant podiumo nuostabius drabužius. Tikroji jos aistra – aktorystė.

„Viskas prasidėjo atsitiktinai, kai Džordžtaune patekau į teatro trupę. Nuo to laiko domiuosi viskuo, kas susiję su aktoryste. Žiūriu filmus, skaitau knygas aktorinio meistriškumo tematika, lankau paskaitas“, – sako naujoji L.DiCaprio mergina.

Kodėl modelis susidomėjo būtent aktoryste?

„Aš myliu žmones, man patinka į juos žiūrėti, stebėti, nes noriu suprasti, kas juos domina ir jaudina. Po to pamėginti perteikti įvairiausias asmenybes. Tai mane labai žavi“, – savo aistros teatro ir kino pasauliui priežastį aiškina K.Rohrbach.

Ji su pasididžiavimu išduoda paslaptį, kad po vaidmenų televizijos serialuose „Du su puse vyro“, „Detektyvė Rizoli“, „Nauja norma“ galėjo filmuotis legendinio režisieriaus Woody Alleno juostoje.

K.Rohrbach džiaugiasi, kad ją supa žmonės, iš kurių gali daug ko išmokti. Vargu ar jai reikia kuklintis, nes ji filmuojasi su tokiais Holivudo grandais kaip Kristen Stewart, Steve’as Carellas, Jesse'as Eisenbergas.

Yra teigiančių, kad K.Rohrbach padėjo meilė L.DiCaprio. Mergina gali drąsiai atrėžti pavyduoliams: į Holivudo žvaigždžių lygą ji pateko dar iki pažinties su žymiuoju aktoriumi.

Priešingai nei kai kurias kitas Holivudo žvaigždes, Kelly retai pamatysi vakarėliuose.

„Nesu vakarėlių mergaitė! Žinoma, kartais linksminuosi visą naktį. Jei didžėjaus parinkta muzika sukuria gerą, žaismingą nuotaiką, aš ne tik garsiai dainuoju, bet ir itin nenoriai pasitraukiu iš šokių aikštelės“, – sako naujoji L.DiCaprio draugė.

K.Rohrbach mieliau leidžia laiką gryname ore sportuodama.

„Su malonumu boksuojuosi su savo treneriu paplūdimyje ar rizikuoju susilaužyti kaklą ar koją ant riedlentės. Mano brolis stengiasi, kad būčiau atsargi. Gerai, kad jis kantrus“, – sako K.Rohrbach.

Nuo kitų Holivudo žvaigždės L.DiCaprio draugių ji skiriasi dar ir tuo, kad yra kilusi iš vienos įtakingiausių Niujorko dinastijų.

K.Rohrbach tėvas Claytonas Johnas Rohrbachas III ilgą laiką buvo vienas įtakingiausių Volstrito brokerių: iš pradžių vienas „Bank Morgan Stanley“ vadovų, vėliau ėjo atsakingas finansininko pareigas „Gleacher Natwest Inc.“.

Visiems žinoma, kad Holivudo žvaigždė L.DiCaprio turi vokiškų šaknų. Jo senelė Helene Indenbirken (1915–2008) gyveno Oeryje-Erkenšvike (Šiaurės Reino-Vestfalijos žemė).

Naujoji aktoriaus draugė taip pat turi vokiškai kalbančių protėvių, kilusių iš Šveicarijos. Jos proprosenelis Johannesas Rohrbachas 1860 metais su žmona ir keturiais vaikais iš Meiringeno (Berno kantonas) emigravo į JAV.

Rohrbachai įsikūrę elegantiškoje kolonijinio stiliaus viloje, kurią nuo Grinvičo centro skiria 30 minučių kelio automobiliu. Teniso aikštynas, golfo laukas, šiltnamis ir į parką panašus sodas – aplinka panaši į sukurtą filme „Didysis Getsbis“, kuriame vaidino ir L.DiCaprio.

Ilgą laiką Rohrbachams priklausė 190 tūkst. eurų vertės „Bentley Continental Coupe“. Šiuo limuzinu, kaip teigiama, buvo vežiojamas buvęs Amerikos prezidentas George’as Bushas.

Rohrbachų šeima palaiko ryšius su daugeliu įtakingų Vašingtono politikų, vasarą praleidžia Hamptone, o žiemą vyksta į kalnų slidinėjimo kurortą ir kalnų turizmo centrą Aspeną.

Kelly motina Anne Rohrbach – viena iš trijų garsios Pitsbergo žuvų prekiautojų dinastijos, kurios garbei pavadinta net viena gatvė, dukterų.

A.Rohrbach rūpinasi labdaros projektais, botanikos sodais arba padeda savo vyrui, kuris, tapęs senjoru, iš Prancūzijos importuoja brangų vyną.

„Turėjau nuostabią vaikystę. Tėvai ne tik suteikė man daug šilumos ir švelnumo, bet ir pakankamai laisvės. Šeima visuomet mane palaiko, dėl to nesibaiminu dėl nesėkmių. Galiu išmėginti viską, ko trokštu, nes žinau: kad ir kas atsitiktų, Rohrbachai mane palaikys“, – sako Kelly.

Džordžtauno universitete ji baigė teatro mokslo studijas (gavo ir stipendiją už golfo pasiekimus), Londone lankė muzikos ir dramos mokyklą.

Kelly neieško geros partijos, nes ji pati – aukso gabalas.

Kaip Rohrbachų šeima reaguoja į Kelly santykius su Holivudo žvaigžde?

Į žurnalistų užuominas šia tema jos dėdė Jimas Wholey atsakė trumpai ir diplomatiškai: „Mes labai didžiuojamės Kelly ir jos laimėjimais.“

Kelly senelė, kuriai priklauso elegantiškiausia Pitsbergo žuvies ir delikatesų parduotuvė, džiaugėsi puikia savo anūkės nuotrauka „Sports Illustrated“ žurnale, o apie L.DiCaprio – nė žodžio.

Toks Rohrbachų šeimos elgesys neabejotinai patinka Holivudo žvaigždei.

Finansiniu požiūriu L.DiCaprio turi tvirtas pozicijas – uždirba daugiau nei visi K.Rohrbach šeimos nariai kartu sudėjus. Jo turtas vertinamas 220 milijonų JAV dolerių.

„Titaniko“ žvaigždė L.DiCaprio, Jungtinių Tautų taikos ambasadorius, atsakingas už klimato kaitą, plaukioja įspūdingo dydžio jachta, po pasaulį keliauja privačiu lėktuvu.

Rohrbachų šeima taip pat priklauso „Think Green“ judėjimui.

Ir Holivudo žvaigždė L.DiCaprio stengiasi gelbėti pasaulį ar bent jau prisiliesti prie pasaulio politikos. Jis aukoja milijonus vandenynams, Sibiro tigrams išsaugoti, investuoja į saulės energiją ir elektra varomus automobilius.

Prie Belizo – Centrinės Amerikos valstybės Šiaurės Amerikos žemyne – įžymusis aktorius įsigijo 42 hektarų salą, kur ketina įrengti ekologinę poilsiavietę.

Bet aktoriui, kuris aktyviai prisideda prie aplinkos išsaugojimo visame pasaulyje, ko gero, jau atėjo laikas susukti šeimos lizdelį.

Ir jei kalbos apie vestuves su K.Rohrbach nėra iš piršto laužtos, Holivudo žvaigždė L.DiCaprio rado sau tinkamą partnerę. Apie tai geriausiai byloja K.Rohrbach žodžiai. „Pagal mano vertybių skalę šeima – pačiame viršuje. Žinoma, noriu turėti vaikų. Jei galima – daug. Geriausiai – visą futbolo komandą!“ – sako save šeimos žmogumi vadinanti K.Rohrbach.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.