2015-ieji garsiems vyrams – sveikatos ir grožio metai

Per besibaigiančius 2015-uosius Lietuvos elito ir pramogų pasaulio atstovų gyvenimuose įvyko daug permainų: malonių ir nelabai. Ne vienas garsus šalies vyras iš esmės pakeitė savo gyvenimą: ėmė sportuoti, sveikiau maitintis ar atsisakė žalingų įpročių. Tai jiems padėjo atrasti kūno ir sielos harmoniją.

Politikas Algirdas Sysas užsiaugino stilingus ūsus.<br>Lryto archyvo nuotr.
Politikas Algirdas Sysas užsiaugino stilingus ūsus.<br>Lryto archyvo nuotr.
2015-ieji garsiems vyrams – sveikatos ir grožio metai
2015-ieji garsiems vyrams – sveikatos ir grožio metai
Verslininkas Ilja Laursas akivaizdžiai sulieknėjo.<br>Facebook nuotr.
Verslininkas Ilja Laursas akivaizdžiai sulieknėjo.<br>Facebook nuotr.
Verslininkas Antanas Bosas nusirėžė garbanas.<br>Lryto archyvo nuotr.
Verslininkas Antanas Bosas nusirėžė garbanas.<br>Lryto archyvo nuotr.
Filosofas Leonidas Donskis sulieknėjo.<br>Lryto archyvo nuotr.
Filosofas Leonidas Donskis sulieknėjo.<br>Lryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 1:21 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:22 PM

Akivaizdu, kad pastarieji metai išvaizdos ir sveikatos gerinimo prasme buvo sėkmingi politikams. Pagerinti kūno fizinę būklę pavyko Juozui Bernatoniui, o susikurti stilingą įvaizdį – Algirdui Sysui.

Teisingumo ministras J.Bernatonis ėmęs sveikiau maitintis sugebėjo atsikratyti net 15 kilogramų. Vyras neslepia, kad sverdamas mažiau gal pasigirti turintis daugiau energijos, sveikatos. Žinoma, prie sveikuoliško gyvenimo nemažai prisidėjo jo šeima, kuri taip pat likusi valgyti sveiką maistą.

„Į specialistus nesikreipiau. Bet mano šeima gyvena gana sveikai: ir žmona, ir dukra, ir jos vyras. Jie man ir patarė, kokio maisto derėtų atsisakyti. Pirmiausia atsisakiau alaus ir saldumynų, vėliau – bulvių ir kvietinių miltų patiekalų. Mėsą pakeičiau žuvimi, tad pietums dažniausiai valgau ją kartu su daržovėmis, salotomis“, – dar šiemet žurnalui „Stilius“ kalbėjo ministras.

Ne ką blogiau gerinti savo išvaizdą pavyko ir Seimo nariui A.Sysui. Politikas šiemet nusprendė įvaizdį atšviežinti sekdamas naujausiomis pastarųjų metų vyrų mados tendencijomis – užsiaugino ūsus. Tačiau toks tendencijų vaikymasis jam tikrai išėjo į naudą. Anksčiau ūsų ir barzdos nenešiojęs A.Sysas atrodė kiek stambesnis, o naujasis stilius priešingai – labiau išryškino jo veido bruožus.

Tiesa, politikas dabar viešojoje erdvėje kartais patraukiamas per dantį – jo ūsai tapo puikiu jo personažą padedančiu iliustruoti įrankiu. Na, svarbiausia, kritika išvaizdos negadina.

Išvaizdos pokyčių šiemet nesibaimino ir turtingi šalies verslininkai.

Labiausiai visus savo išvaizdos pokyčiais nustebino verslininkas Antanas Bosas. Jis visai neseniai pirmąkart per eilę metų visiškai trumpai nusikirpo plaukus – anksčiau vyras nešiodavo ilgesnius plaukus ar netgi rišdavosi kasytę.

Naujoji A.Boso šukuosena gerokai nustebino ir jo žmoną D.Bosas – moteris savo nuostabos ir džiaugsmo neslėpė net socialiniame tinkle. Jos nuostabos džiaugsmą galima suprasti – su naująja šukuosena verslininkas atrodo kur kas patraukliau bei gerokai jaunesnis.

Likus vos kelioms dienoms iki Naujųjų savo naujausios fotosesijos nuotraukomis internetą sudrebino vienas puikiausių ir turtingiausių šalies verslininkų Ilja Laursas. Iš fotosesijos nuotraukų žvelgiantis milijonierius – tarsi visai kitas žmogus: atjaunėjęs, sulieknėjęs, pasidabinęs stilinga šukuosena.

Pats I.Laursas tikino, kad tokie jo išvaizdos pokyčiai – pradėtos vesti sveikos gyvensenos pasekmė. Smagiaus, ad ši pasekmė per vieną dieną verslininkui padėjo išgarsėti antrą kartą ir tapti naujuoju Lietuos svajonių jaunikiu.

Svorio metimo atžvilgiu metai buvo sėkmingi ir filosofui, humanitarinių mokslų daktarui Leonidui Donskiui. Vyras gali pasigirti kiek sulysusiais žandais ir kur kas geriau ant kūno gulančiu kostiumu. Dar užpraėjusiais metais efektingai pradėjęs mesti svorį filosofas šiemet savo rezultatus pagerino dar labiau.

Gerokai mažesniais kostiumais šiemet ėmė džiaugtis ir Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas. Žvelgiant į nuotraukas ar televizijos ekraną galima susidaryti įspūdį, kad vyras sulieknėjo kone perpus.

Neseniai kalbėdamas žiniasklaidai V.Vasiliauskai tarsi rimtai, tarsi juokais prisipažino, kad dėl teigiamų jo išvaizdos pokyčių yra „kalta“ žmona, kuri neva užrakino šaldytuvą. Akivaizdu, kad garsus banko valdytojas ėmėsi sveikesnės gyvensenos, galbūt net ėmė sportuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.