Žvaigždžių savaitė: atostogos ir V.Brežnevos dukters debiutas

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Įsimintiniausi užsienio žvaigždžių nuotykiai.
Įsimintiniausi užsienio žvaigždžių nuotykiai.
Andrea Bocelli.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Andrea Bocelli.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Kobe Bryantas.
Kobe Bryantas.
Kobe Bryantas.
Kobe Bryantas.
Lauren Silverman ir Simonas Cowellas.
Lauren Silverman ir Simonas Cowellas.
Kim Kardashian ir Kanye Westas su dukra North West.
Kim Kardashian ir Kanye Westas su dukra North West.
Sonia Kiperman.
Sonia Kiperman.
Sonia Kiperman.
Sonia Kiperman.
Quentinas Tarantino.
Quentinas Tarantino.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

Jan 10, 2016, 3:49 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:56 AM

Sužibo žvaigždė

„Oskaro“ laureatas Quentinas Tarantino (52 m.) atidengė savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje. Ceremonija įvyko naujojo vesterno „Bjaurusis aštuntukas“ pasirodymo išvakarėse. „Oho, tikriausiai tapau svarbiu šulu“, – pozuodamas prie savo žvaigždės juokėsi režisierius. Q.Tarantino, kuris metė vidurinę mokyklą, tvirtindamas, kad daugiau išmoktų savarankiškai, yra pelnęs „Oskarų“ už 2013 metais išleistą juodojo humoro vesterną „Ištrūkęs Džango“ ir juodojo humoro kriminalinę komediją „Bulvarinis skaitalas“, pasirodžiusią 1995 metais. Q.Tarantino 9-asis filmas – „Bjaurusis aštuntukas“ – jau nominuotas Auksiniam gaubliui.

Princas ant žirgo

Operos solistas Andrea Bocelli (57 m.) regėjimą prarado būdamas 12 metų. Vis dėlto tai garsiam vyrui netrukdo gyventi visaverčio gyvenimo: važinėti dviračiu ar net jodinėti. Štai į savo tėvo Alessandro Bocelli vardu pavadintos mokyklos Pizoje atidarymą Andrea atjojo ant žirgo.

Mergišius susitupėjo

Anksčiau audringais meilės nuotykiais garsėjęs prodiuseris Simonas Cowellas (56 m.) susitupėjo. Mylimoji, sūnus, augintiniai – viskas lyg iš paveiksliuko. Šiuo metu Barbadose su šeima atostogaujantis

S.Cowellas pakliuvo į paparacų akiratį su širdies drauge Lauren Silverman (38 m.) vedžiojantys šunis.

Dainininkės dukra tapo modeliu

Ukrainiečių dainininkės Veros Brežnevos vyriausios dukters Sonios Kiperman (14 m.) modelio karjera įsibėgėja. Paauglė tapo amerikiečių skrybėlių gamintojo „Cover #1“ reklamos veidu. Keramikos studijoje surengtos fotosesijos nuotraukos papuošė ukrainietiško „Vogue“ puslapius.

Dideli berniukai irgi linksminasi

Krepšinio superžvaigždė Kobe Bryantas (37 m.) su šeima apsilankė Disneilende. 198 centimetrų ūgio sportininkas vos tilpo į atrakcionus, tačiau dėl to K.Bryanto dukterims buvo tik linksmiau – mergaitės kvatojosi išvydusios atrakcionų sėdynėje susirangiusį tėvą.

Neregėtas dosnumas

Reperis Kanye Westas (38 m.) savo vaikų North West (2 m.) ir Sainto Westo (1 mėn.) motiną Kim Kardashian (35 m.) per Kalėdas apipylė dovanomis. Jis žmonai padovanojo daugiau nei 150 dovanų, tarp kurių buvo „Louis Vuitton“ suknelė ir „Prada“ kombinezonas. Kim iš mylimojo taip pat gavo margus „Saint Laurent“ kailinius, kurių vertė – 39 tūkst. JAV dolerių (apie 35,5 tūkst. eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.