Atsikračiusi 30 kg R. Masiulytė svajoja apie kaloringą maistą

28-erių dainininkė Raimonda Masiulytė-Ramchurn džiaugiasi lieknomis kūno linijomis. Ne tik pagerėjo moters savijauta, įgavo pasitikėjimo savimi, bet ir tapo modeliu. Tačiau juokaudama, socialiniame tinkle, Raimonda prasitarė, jog užsinorėjo vėl kaloringo maisto.

Raimonda Masiulytė-Ramchurn dabar (kairėje) ir 2008 m.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn dabar (kairėje) ir 2008 m.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu Ramchurnu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu Ramchurnu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-01-15 13:56, atnaujinta 2017-06-11 01:38

Airijoje, krimsdama mokslus, moteris užsisvajojo apie pyragėlius su įdaru, dar kitaip vadinamus Beliašais.

„Sėdžiu dabar auditorijoje viename seniausių Airijos sostinės Koledžų, visa pasipuošusi, apsikrovusi „protingom“ knygom ir apsupta išsilavinusių, gražių savo anglakalbių kolegų, mokslo draugių.

Kalbam apie sveiką gyvenseną, kuri padėjo man padailint kūno formas, harmonizuoti vidinę sumaištį, ką veiksim savaitgalį ir kaip kai kurie ateis paklausyt manęs dainuojant į barą 5* viešbutyje rytoj vakare.

Bet blemba... Kaip dabar norėčiau to lietuviško taukuoto beliašo su „katiena“ iš Kauno autobusų stoties... Ir užsigerti „Kriaušės“ limonadu... Sakoma, vilkas visada į mišką žiūri... Taip ir mes, išsibarstę po pasaulį su savo mandrom karjerom slapta svajojame apie babytės lašinius ir cibulikę... Einu toliau krimst vaikų psichologiją anglų kalba, Lietuvos arimus ir lygumas išvysiu pavasarį“, – rašė ji.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, jog nuo 2013-ųjų Raimonda pradėjo klausyti savo organizmo ir nusprendė kažką savyje keisti.

„Taip pamažu atsisakiau beveik visų gyvulinių produktų. Dabar valgau labai daug šviežių vaisių ir daržovių, skanauju įvairias salotas ir sriubas. Kai nutraukiau artimus ryšius su tokiu maistu kaip gazuoti vaisvandeniai, kremai, pyragaičiai, bulvių traškučiai ar balta duona, labai greitai pajutau skirtumą. Aš įgavau energijos, geriau miegu naktimis.

Žinoma, kartu nukrito ir nemažai svorio. Kadangi sveika gyvensena jau tapo mano rutina, galbūt dar keli kilogramai nukris natūraliai. Svarbiausia leisti organizmui pasirinkti, ką valgyti, ir valgyti tik tuomet, kai esi tikrai alkanas. Be to, būtina vartoti daug skysčių ir bent minimaliai užsiimti fizine veikla“, – vasarą išskirtiniame interviu „Stilius“ yra sakiusi R.Masiulytė-Ramchurn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.