Radvilas Bubelis Majamyje atrado save moksle

Praėjusią savaitę 42 žvakutes ant torto užpūtęs verslininkas Radvilas Bubelis šypsosi: „Jaučiuosi puikiai subrendęs.“ Į doktorantūros studijas kibusiam vyrui gyvenimas už Atlanto padėjo atrasti save, o nauja meilė atvėrė akis.

„Asmeniškai atradau seniai žinomą tiesą: vaikai – gyvenimo džiaugsmas. Tad esu visiškai laimingas būdamas su savo dukra Gabija ir sužadėtine Mariana“, – sakė Radvilas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
„Asmeniškai atradau seniai žinomą tiesą: vaikai – gyvenimo džiaugsmas. Tad esu visiškai laimingas būdamas su savo dukra Gabija ir sužadėtine Mariana“, – sakė Radvilas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Trečius metus Majamyje gyvenantis R.Bubelis pavasarį gavo bioinformatikos magistro laipsnį ir tapo doktorantu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Trečius metus Majamyje gyvenantis R.Bubelis pavasarį gavo bioinformatikos magistro laipsnį ir tapo doktorantu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Radvilas ir Mariana susižadėjo Maču Pikču.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Radvilas ir Mariana susižadėjo Maču Pikču.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Radvilas su dukra Gabija.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Radvilas su dukra Gabija.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Liuminata Vainauskienė („Lietuvos rytas“)

Jan 17, 2016, 4:57 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 10:15 PM

Trečius metus Majamyje gyvenantis R.Bubelis pavasarį gavo bioinformatikos magistro laipsnį ir tapo doktorantu. Per vasarą ir rudenį baigė visą privalomą doktorantūros kursą, liko tik rezidentūra. Tad dabar Radvilas visą dėmesį sutelkęs į daktaro disertacijos rašymą. Tiesa, nepamiršta ir verslo – dar gyvendamas Lietuvoje įkūrė pažinčių portalus darnipora.lt, pazintysxxx.lt ir pazintys.lt. Ir dabar jo pajamų šaltinis – socialinių ir pažinčių tinklalapių plėtra dvylikoje Europos šalių.

Tačiau labiausiai verslininką džiugina tai, kad pagaliau surado artimą žmogų. Vyras prieš Naujuosius pasipiršo savo mylimajai Marianai Pautai Arevalo (34 m.). Mariana gimė Limoje, tad jų sužadėtuvės buvo Peru pasididžiavime – Maču Pikču.

Pora susipažino prieš trejus metus plaukiant kruiziniu laivu į Bahamų salas.

Radvilo sužadėtinė taip pat turi verslą – organizuoja renginius. Limos universitete komunikacijos mokslus baigusi moteris rengia vestuves pagal inkų tradicijas, ruošia valstybinius pobūvius. Jos mama – buvusi UNESCO direktorė Peru, tėvas – vieno Peru universiteto dekanas.

Visą gyvenimą gimtajame Peru praleidusi Mariana praėjusią savaitę susikrovė lagaminus ir iš Limos persikraustė pas Radvilą į Majamį.

– Radvilai, ar pasiilgstate Lietuvos? Grįžtate į gimtinę?

– Lietuva visada liks mano širdyje. Anksčiau ar vėliau būtinai sugrįšiu. Žinoma, pasiilgstu artimų žmonių, bet dėl intensyvios studijų programos universitete neturėdavau atostogų net vasarą, tad negalėjau grįžti net trumpam. Esu užsidegęs savo moksline veikla. Jaučiuosi puikiai save atradęs. Florida tapo mano antraisiais namais.

– Kodėl iš Lietuvos išvykote?

– Jau seniai planavau studijuoti bioinformatikos doktorantūroje gerame Amerikos universitete ir, žinoma, būti šalia dukros Gabijos, kuri taip pat gyvena Pietų Floridoje.

Visi mes anksčiau ar vėliau subręstame, atrandame savo tikrąsias vertybes, iš naujo įvertiname nueitą kelią. Man irgi atėjo toks metas. Supratau, kad noriu daugiau laiko leisti su savo dukra, noriu tęsti studijas, dalyvauti akademinėje veikloje.

Vieni verslai sėkmingai išplėtoti ir toliau plečiasi Europoje, naujus tik atrandu. Mano interesai visiškai pasikeitė.

Nenorėčiau lyginti gyvenimo Lietuvoje ir Amerikoje. Abu jie geri, teisingi, kupini atradimų ir teigiamų emocijų. Tiesiog tai skirtingi gyvenimo etapai, vienas – jau nueitas, prasidėjo kitas.

– Lietuvoje jūs buvote garsios dainininkės mylimasis, tad nuolat šmėžavote žurnaluose ir televizijoje. Ar nepasiilgstate viešumo?

– Nesijaučiu esąs viešas asmuo, tad perdėtas spaudos dėmesys, išgalvotų istorijų kūrimas ir pasiklydusių erdvėje žmonių komentarai man didelio džiaugsmo neteikė. Tikrai esu laimingas atsiribojęs nuo nereikalingo dėmesio ir apkalbų.

Vieną dieną pabudęs supratau: tai – ne mano kelias. Per kelias savaites išsilaikiau egzaminus, nuskridau į kelis mane dominančius universitetus, susitikau su profesoriais ir su džiaugsmu grįžau į Majamį.

– Kokių reikšmingų įvykių nutiko po to, kai išvykote iš Lietuvos?

– Suradau artimą žmogų, su kuriuo dabar planuojame bendrą gyvenimą. Asmeniškai atradau seniai žinomą tiesą: vaikai – gyvenimo džiaugsmas. Tad esu visiškai laimingas būdamas su savo dukra Gabija ir sužadėtine Mariana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.