Pianisto Maxense Cyrin kūryba lydi mados namų pasirodymus

Kovo mėnesį Lietuvoje koncertuosiančio pianisto Maxence Cyrin vardas dažnai yra siejamas su mados pasauliu. Šis atlikėjas yra grojęs ne viename mados šou pristatymo renginyje. Taip pat jo muziką galima išgirsti ir komerciniuose video bei kino meno darbuose. Belaukiant būsimo koncerto, kviečiame iš arčiau susipažinti su M.Cyrin darbais, skambėjusiais ne tik koncertų salėse, bet ir tokių mados grandų, kaip „Chanel“, kolekcijų pristatymų šou.

M.Cyrin.<br>Organizatorių nuotr.
M.Cyrin.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 12:16 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:23 AM

Vienas žinomiausių atlikėjų kūrinių, grupės „The Pixies‘‘ dainos „Where Is My Mind“ aranžuotė yra ne tik vienas populiariausių tarp klausytojų atlikėjo kūrinių, bet ir ne kartą naudotas filmų ir serialo garso takeliuose. Jį galima išgirsti naujame filmo „Man up“ (2015, rež. Benas Palmeris), filmo „It‘s kind of a funny story“ (2010, A.Bodenas, R.Fleckas), amerikieškų serialų „Mr.Robot“ ir „Leftovers“ garso takeliuose.

Ne kiekvieno atlikėjo muzika būtų tinkama įgarsinti tokių mados grandų, kaip „Lanvin“, „Valentino“, „Chanel“ naujų kolekcijų pristatymus. M.Cyrin muzika iš tiesų tampa lygiaverte mados pasirodymo dalimi ir praturtina visą šou reginį unikaliais, specialiai sukurtais ar pritaikytais muzikiniais kūriniais. Pažiūrėkite patys, kaip skambėjo M. Cyrin 2014 metais, „Ermenegildo Zegna“ pavasario ir  vasaros kolekcijos pristatyme.

O čia – dar 2010/11 metais Lanvin rudens/žiemos vyriškoje drabužių kolekcijoje skambėjęs garso takelis.

Pats už save kalba ir faktas, kad M.Cyrin muzika buvo pasirinkta įgarsinti ir karališką šventę kaip Versalio rūmuose mados namų „Chanel“ kolekcijos pristatyme 2012 metų pavasarį. Čia skambėjo žinomų atlikėjų „The Knife“, „Empire of the Sun“, Madonnos ir kitų kūrinių aranžuotės klavišiniams ir styginių trio.

Beje, ta pati muzikinė programa buvo vežama ir į šios kolekcijos pristatymą Sankt Peterburge.

Nenustebkite, jei šio pianisto muziką atpažinsite ir reklamose. Dar 2013 metais sukurtoje „Longines“ firmos laikrodžių reklamoje buvo panaudota M.Cyrin kurta muzika.

Nuo vaikystės klasikinį fortepijoną studijavusiam prancūzui, vėliau tapusiam vienu iš elektroninės muzikos Prancūzijoje pradininku, nesvetima nei populiarioji, nei techno muzika, nei pats tikriausias rokas. Tikriausiai būtent muzikanto repertuaro ir interesų įvairiapusiškumas, muzikinis išsilavinimas ir drąsus požiūris į muziką ir lemia jo sėkmę bei populiarumą mados pasaulio bei medijų sferų panaudojime.

M.Cyrin koncertas kovo 3 dieną Kongresų rūmuose Vilniuje – neeilinis įvykis tiek mados mylėtojams, tiek tiesiog geros muzikos mėgėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.