Žvaigždžių savaitė: privilegija ir Polinos Gagarinos atostogos

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Jamie Foxxas.
Jamie Foxxas.
Jamie Foxxas su išgelbėto vyro tėvu.
Jamie Foxxas su išgelbėto vyro tėvu.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas.
Miley Cyrus vėl mūvi sužadėtuvių žiedą.
Miley Cyrus vėl mūvi sužadėtuvių žiedą.
Monako kunigaikščiai ir popiežius Pranciškus.
Monako kunigaikščiai ir popiežius Pranciškus.
Christiano Ronaldo ir Alessandra Ambrosio.
Christiano Ronaldo ir Alessandra Ambrosio.
Christiano Ronaldo ir Alessandra Ambrosio.
Christiano Ronaldo ir Alessandra Ambrosio.
Grupė ABBA.
Grupė ABBA.
Grupė ABBA.
Grupė ABBA.
Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Polina Gagarina.
Daugiau nuotraukų (13)

„Lietuvos rytas“

Feb 1, 2016, 11:42 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 3:18 PM

Ilgai lauktos atostogos

Rusų dainininkė Polina Gagarina (28 m.) pirmą kartą po „Eurovizijos“ išvyko atostogauti, mat po konkurso moterį iškart užgriuvo šlovė. Todėl vos tik atradusi laisvo laiko Polina su vyru Dmitrijumi Ischakovu ir sūnumi Andrejumi pabėgo kelioms savaitėms į Maldyvus. „Kai nusprendėme skristi į Maldyvus, labiau už viską bijojau, kad po poros dienų prasidės monotonija ir dykinėjimas. Bet aš klydau ir dėl to esu labai laiminga. Taip, tylos, ramybės ir fantastiško gamtos grožio mes pasisotinome, bet gyvenimas saloje kur kas įdomesnis!“ – tikino Polina.

Popiežiaus privilegija

Monako kunigaikštienė Charlene (37 m.) apsilankė Vatikane, kur susitiko su pačiu popiežiumi Pranciškumi (79 m.). Charlene tapo viena iš septynių moterų pasaulyje, kurioms audiencijos su popiežiumi Pranciškumi metu suteikta privilegija vilkėti baltos spalvos drabužius. Įprastai per susitikimus su popiežiumi moterys turi vilkėti ilgas juodas sukneles aukšta apykakle ir ilgomis rankovėmis, prie jų priderinti juodą nėriniuotą skraistę.

Karšta porelė

Vienas geriausių planetos futbolininkų portugalas Cristiano Ronaldo (30 m.) ir brazilė supermanekenė Alessandra Ambrosio (34 m.) kartu dalyvavo itin karštoje vyrų žurnalo „GQ“ fotosesijoje. Beveik visose fotosesijos nuotraukose dvi nepaprastai turtingos ir populiarios garsenybės vilki vien apatinius. Kaip galėtų būti kitaip, kai jie gali pasigirti tokiais ištreniruotais kūnais? Juk abiejų garsenybių figūros laikomos vienomis tobuliausių pasaulyje.

Vėl kartu

Daugiau nei prieš dvejus metus triukšmingai išsiskyrę sužadėtiniai Miley Cyrus (23 m.) ir Liamas Hemsworthas (26 m.) susitaikė. Garsus australų aktorius ir popdainininkė apsigyveno kartu. Kalbama, kad pora atnaujino ir sužadėtuves. Kalbos apie būsimas vestuves nėra laužtos iš piršto – Miley vėl mūvi prieš kelerius metus įteiktą sužadėtuvių žiedą. Dainininkė nuo paparacų nė nesiruošė jo slėpti.

Didvyriškas poelgis

Aktorius Jamie Foxxas (48 m.) išgelbėjo iš degančio automobilio jo vairuotoją Brettą Kyle’ą, kuris padarė avariją nesuvaldęs mašinos. Nelaimė įvyko prie pat Jamie namų Kalifornijoje. Iškvietęs greitąją pagalbą J.Foxxas pripuolė prie automobilio, išdaužė langą ir nupjovė vairuotoją įkalinusius saugos diržus. Dieną po avarijos J.Foxxas susitiko su Bretto tėvu. Stiprias dviejų vyrų emocijas mobiliuoju telefonu spėjo įamžinti Jamie dukra Corinne Bishop. „Svarbu tik tai, kad vyro, sūnaus, brolio gyvybė vakar buvo išgelbėta. Dievas mus visus apkabino... Jokių didvyrių... Tik laimingi tėvai“, – Jamie pakomentavo fotografiją, kurioje įamžintas jo susitikimas su Bretto tėvu.

Legendos susivienijo

Garsios aštuntojo dešimtmečio švedų popmuzikos grupės ABBA ketvertas vėl pasirodė kartu. Gerbėjų liūdesiui, dainininkai susitiko tik tam, kad dalyvautų gitaristo Björno Ulvaeuso (70 m.) naujo restorano Stokholme, įkvėpto miuziklo „Mamma Mia!“, atidaryme. Benny Anderssonas (69 m.), Anni Frid Lyngstad (70 m.) ir buvusi B.Ulvaeuso žmona Agnetha Fältskog (65 m.) atvyko pasveikinti buvusio bendražygio į naująjį jo restoraną, kur visi lankytojai kviečiami dainuoti ir linksmintis skambant garsiausioms ABBA dainoms. Garsusis ketvertas drauge viešumoje pasirodė pirmą kartą nuo 2008 metų. Paskutinį savo pasirodymą jie surengė 1986 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.