J.Statkevičius išdavė – Agnė Jagelavičiūtė į jo suknelę neįlindo

Dizaineris Juozas Statkevičius ketvirtadienio vakarą dalyvavo renginyje „Vyrų mados savaitė“, kur smalsuoliai apipylė jį klausimais apie Agnės Jagelavičiūtės ir Astos Valentaitės stilių M.A.M.A. apdovanojimuose.

J.Statkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
J.Statkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
J.Statkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
J.Statkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-02-04 22:26, atnaujinta 2017-06-09 05:29

Galiausiai kūrėjas, kurio suknelę vilkėjo Agnės sukritikuota Asta, socialiniame tinkle rėžė, ką mano apie suknelių skandalą.

„Nematau jokio skandalo. Panos pasakė viena kitai, ką galvoja! Abi yra tikrai gražios ir abi buvo atėjusios pas mane rengtis! Kadangi Agnė po gimdymo, savaime aišku, neįlindo! Nėra problemų, bet kopijos nevertėtų rengtis. Viskas gerai. Manau, tai audra stiklinėje vandens! Reziumė – atsiminkit: jeigu už nugaros apkalbinėja, tai reiškia, kad jūs – pirmos“, – rėžė Juozas.

Kaip lrytas.lt rašė, viešojoje erdvėje susikibo dvi stilistės – A.Valentaitė ir A.Jagelavičiūtė. Tiesa, jas abi tiek naujienų portalo lrytas.lt skaitytojai, tiek „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ paskelbė vienomis stilingiausių vakaro viešnių.

Tačiau Asta įsižeidė, kai Agnė pareiškė nuomonę, kad stiliaus ikona pretenduojanti tapti A.Valentaitė vilkėjo juodą suknią ir dėl to paskendo svečių minioje. Tiesa, iki šio sakinio Agnė pažėrė Astai daug komplimentų.

Tuo metu Asta įsižeidė ir patikino, kad Agnė per apdovanojimus atrodė itin prastai (Agnė vilkėjo Viktorijos Jakučinskaitės žalią kostiumą). Po tokio teiginio A.Jagelavičiūtė liko nustebusi: kodėl komplimentais apiberta Asta įsižeidė?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.