Apžvalga: K. Westas prasiskolino, o Ch. Ronaldo apmėtytas dažais

Naujas požiūris

Popiežius Pranciškus ir Tyra Banks.
Popiežius Pranciškus ir Tyra Banks.
Dainininkas Pharellis Williamsas<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Dainininkas Pharellis Williamsas<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Reperis Kanye Westas.
Reperis Kanye Westas.
Filmas „Deadpool“ pagerino lankomumo rekordus.
Filmas „Deadpool“ pagerino lankomumo rekordus.
Ryanas Reynoldsas
Ryanas Reynoldsas
Popiežius Pranciškus
Popiežius Pranciškus
Kim Kardashian su dukra North West
Kim Kardashian su dukra North West
Futbolininkas Christianas Ronaldo
Futbolininkas Christianas Ronaldo
Supermodelis Tyra Banks
Supermodelis Tyra Banks
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

Feb 27, 2016, 10:35 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 8:37 AM

Naujas požiūris

Tapęs „G-Star“ bendraturčiu dainininkas Pharellis Williamsas (42 m.) tapo ir šio drabužių kūrėjo reklamos veidu. Pharellis turėtų tapti „G-Star“ slaptuoju ginklu. Įmonė nori pasinaudoti ne tik atlikėjo žinomumu, bet ir jo kūrybiškumu. Naujas požiūris buvo matyti ir reklaminėje fotosesijoje – jai Pharellis pozavo vilkėdamas vieną švarką kartu su manekene.

Seksualus tėtušis

Šiemet Šv.Valentino diena buvo didelė šventė net vienišiams. Tądien įvyko pasaulinė filmo „Deadpool“ premjera ir buvo pagerinti lankomumo rekordai. Per pirmąjį savaitgalį filmas surinko 132,4 mln. JAV dolerių. To dar nėra pavykę pasiekti nė vienam filmui, kuriam taikomas amžiaus cenzas. Ironiška juosta ne tik susižėrė neįtikėtiną pelną, bet ir iškėlė į populiarumo viršūnę pagrindinį juostos aktorių Ryaną Reynoldsą (39 m.). Po filmo premjeros žurnalas „People“ Ryaną paskelbė seksualiausiu tėtušiu pasaulyje.

Kelionė į Meksiką

Pirmą kartą nuo diplomatinių ryšių tarp Vatikano ir Meksikos vyriausybės atnaujinimo Katalikų bažnyčios vadovas apsilankė šioje Pietų Amerikos šalyje.

Popiežius Pranciškus (79 m.) paragino meksikiečius nusigręžti nuo velnio ir kurti šalį, kurioje nebebūtų „prekiautojų mirtimi“, sakydamas pamokslą per mišias po atviru dangumi didžiulio nusikalstamumo krečiamame mieste. Mišiose dalyvavo apie 300 tūkst. žmonių.

Skolos rūpi ne visiems

Reperio Kanye Westo (38 m.) pečius prislėgė 53 mln. JAV dolerių skola. Nors iš pradžių atlikėjas didžiavosi tokia skolos suma, kuri susidarė išleidžiant jo naują albumą „The Life of Pablo“ ir drabužių kolekciją „Yeezy“, dabar Kanye vis labiau pasiduoda nevilčiai. Pasipūtimu garsėjantis reperis netgi viešai paprašė pagalbos – socialiniame tinkle jis kreipėsi į „Facebook“ įkūrėją Marką Zuckerbergą. Jis prašo verslininko paremti jo idėjas ir duoti jam milijardą dolerių. Tačiau Kim Kardashian (35 m.) jos sutuoktinio finansinės problemos visai nė motais, ji gyvena jai įprastu ritmu. Realybės šou žvaigždė buvo pastebėta mokanti dukrą North West (2,5 m.) čiuožti pačiūžomis.

Spalvinga kolekcija

Futbolininkas Christianas Ronaldo (31 m.) pristatė jau penktąją savo vardu pavadintų apatinių kolekciją „CR7“. Per įvaizdžio fotosesiją sportininkas mūvėjo vien baltas kelnaites, o asistentai mėtė į Christiano pigmentus. „Kampaniją įkvėpė pats apatinių kūrimas. Šortukų tipo apatiniai – mano mėgstamiausi. Kiekvieną sezoną mes baltus šortukus imame lyg drobę ir ją dažome. Norėjau, kad šis procesas atgytų, tad šįkart drobe paverčiau savo kūną“, – aiškino Ch.Ronaldo.

Motiniški džiaugsmai

Supermodelis Tyra Banks (42 m.) su gerbėjais pasidalijo savo naujagimio Yorko nuotrauka, tikindama, kad tai laimingiausi metai jos gyvenime. Faktas, kad Tyra tapo mama, nustebino daugelį. Kūdikį jai ir Erikui Aslai pagimdė pakaitinė motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.