Lyg valanda iki neištikimybės: 6 žavingų moterų įpročiai

Kai kurioms moterims, regis, net nieko specialaus daryti nereikia – jos atkreipia daugelio vyrų dėmesį, jomis žavisi arba nekenčia kitos moterys. Svarbiausia – akys, jei jos žvilga, net nesvarbu, kaip esi apsirengusi. Atkreipkite dėmesį: Rytuose moterys dengiasi etniniais rūbais, tik akys atviros.

Burleskos šokėja Dita von Teese (kairėje) ar aktorė Monica Bellucci – visuotinai laikomos žavesio simboliais. Jūsų galbūt – kitokie.<br>ViDA Press nuotr.
Burleskos šokėja Dita von Teese (kairėje) ar aktorė Monica Bellucci – visuotinai laikomos žavesio simboliais. Jūsų galbūt – kitokie.<br>ViDA Press nuotr.
Burleskos šokėja Dita von Teese visuotinai laikoma žavesio simboliu. Jūsų galbūt kitoks pasirinkimas.<br>ViDA Press nuotr.
Burleskos šokėja Dita von Teese visuotinai laikoma žavesio simboliu. Jūsų galbūt kitoks pasirinkimas.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Monica Bellucci visuotinai laikoma žavesio simboliu. Jūsų galbūt kitoks pasirinkimas.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Monica Bellucci visuotinai laikoma žavesio simboliu. Jūsų galbūt kitoks pasirinkimas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 28, 2016, 9:17 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 4:10 AM

Tą būseną nesudėtinga užfiksuoti – moters akys tviska įsimylėjus, flirtuojant.

Kai moteris savimi pasitiki – jos akys dega. Ir į vyrus kitaip reaguoja. Tai nereiškia, kad arti prisileidžia, bet žavingai reaguoja į komplimentus.

Tai galima apibūdinti aukštu seksualiniu tonusu, bet tai nereiškia, kad moteris pasiruošusi intriguojantiems santykiams. Tiesiog taip nusiteikus jai pačiai gyventi žymiai įdomiau. Be to, intriguojantys santykiai dažniausiai – tik įtampa ir krūva nervų.

Akių žėrėjimo galima pasiekti ir be jų, reikia tik dirbti pačiai su savimi. Metodai – paprasti: sveika mityba, sportas, pomėgis. Štai tada ir atsiranda velniukai akyse.

Kur dar slypi žavingų moterų paslaptis?

1. Jos prisiima atsakomybę už save. Taip lengviau išlaikyti teigiamą nusiteikimą. Ieškant vis ką nors apkaltinti dėl savo nesėkmių akys tikrai nežėrės.

2. Žavingos moterys visuomet geros nuotaikos, teigiamai nusiteikusios. Visuomet yra aplinkybių ir priežasčių nusiminti, bet gali pasirinkti: šiandien esi laiminga ar ne.

3. Patrauklios moterys stengiasi būti laimingos. Tai lyg darbas, neužtenka žvelgti į veidrodį ir save įtikinėti, kad viskas gerai. Jos viską daro, kad taip būtų iš tikrųjų.

4. Žavingos moterys visame kame įžvelgia gera. Ne visada bus TAIP gerai, kaip sumanėte, bet kiekviena – net ir bloga situacija – turi ir teigiamą briauną. „Pagalvosiu apie tai rytoj“, – taip sakydavo Scarlett O'Hara iš garsios knygos „Vėjo nublokšti“. „Kodėl man turi rūpėti, ką sako žmonės, kurie man nerūpi“, – maždaug taip mestelėdavo dizainerė Coco Chanel.

5. Žavingai moteriai svarbu asmenybės augimas ir tikslai. Kartais žmonės apgailestauja, kad dėl kokių nors aplinkybių, santykių turi aukoti savo svajones. Tiesiog kurkite santykius su tais, kurie augins jūsų svajonėms sparnus, visame kame palaikys. Aistra kam nors, pomėgiui, tarkim, meilėje padeda ne ką mažiau nei aistra lovoje.

6. Žavingos moterys rūpinasi savo išvaizda ne dėl kitų, o dėl savęs. Kol nesijausite gerai savo kūne, kol savęs nepamilsite, vargiai jūsų kas nors geis, vargu, ar aplinkiniams su jumis bus malonu bendrauti. Gerai maitintis, sportuoti, būti sveika ir tvarkinga svarbiau nei lankyti savivertės pakėlimo seminarus ar skaitinėti savipagalbos literatūrą.

Žavinga, tikra moteris atrodo taip, lyg iki išdavystės – tik valanda. Tačiau toje akimirkoje ji ir išlieka, neperžengia ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.