Aktorė Edita Užaitė pasimatavo vestuvinę suknelę

Artėjant vestuvių sezono pradžiai aktorė Edita Užaitė viena pirmųjų jau pasimatavo vestuvinę suknelę. Tiesa, E.Užaitės žingsnių link altoriaus artimiausiu metu dar nesulauksime – vestuvinė suknelė Editai buvo reikalinga spektaklio „Vyras po padu“ fotosesijai.

E.Užaitė pasimatavo retro stiliaus vestuvinę suknelę.
E.Užaitė pasimatavo retro stiliaus vestuvinę suknelę.
E.Užaitė pasimatavo retro stiliaus vestuvinę suknelę.
E.Užaitė pasimatavo retro stiliaus vestuvinę suknelę.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 9:52 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 12:23 AM

Valdingą ir aistringą geografijos mokytoją Kosto Smorigino režisuojamoje komedijoje įkūnijanti E.Užaitė po padu laiko ne tik savo vyrą, bet ir savo buvusį vyrą, kurį vaidina Eimutis Kvoščiauskas. Būtent šios jau iširusios (o gal ir vėl susieisiančios) šeimos vestuvinei fotografijai, darytai lyg prieš 20 metų, aktoriams ir teko pasipuošti proginiais drabužiais.

Spektaklis „Vyras po padu“ „Domino“ teatre statomas pagal teatro komedijos meistro Miro Gavrano pjesę. Šio kroatų dramaturgo ir rašytojo kūriniai išversti į 35 kalbas, o spektakliai pagal jo pjeses pastatyti daugiau negu 200 pasaulio teatrų.

Šio dramaturgo kūryba jau pažįstama ir žiūrovams Lietuvoje: pagal tą pačią „Vyras po padu“ teatro pjesę, adaptavus ją kinui, Lietuvoje buvo pastatytas kino filmas „Kaip pavogti žmoną“. O teatro scenoje pagal M.Gavrano pjesę pastatyta komedija „Mano žmonos vyras“ jau beveik 6 metus yra viena populiariausių komedijų Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.