Švelniausias Donaldo Trumpo ginklas – duktė Ivanka

Lenktynėse dėl JAV prezidento posto stipriausias nekilnojamojo turto magnato, milijardieriaus Donaldo Trumpo (69 m.) ginklas – žavi, savo tėvą garbinanti, diplomatinių sugebėjimų nestokojanti šviesiaplaukė duktė Ivanka, rašo žurnalas „Stilius“.

Donaldas Trumpas su savo vaikais (iš kairės): Ericu, Ivanka ir Donaldu jaunesniuoju.
Donaldas Trumpas su savo vaikais (iš kairės): Ericu, Ivanka ir Donaldu jaunesniuoju.
Devintą mėnesį nėščia milijardieriaus duktė netrukus susilauks trečio vaiko.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Devintą mėnesį nėščia milijardieriaus duktė netrukus susilauks trečio vaiko.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Ivanka Trump su vyru Jaredu Kushneriu, tėvu Donaldu ir jo trečiąja žmona Melania (kairėje).
Ivanka Trump su vyru Jaredu Kushneriu, tėvu Donaldu ir jo trečiąja žmona Melania (kairėje).
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 3:47 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 8:28 AM

Ivanka sėdėjo labai tiesiai ir leido televizijos žiūrovams gėrėtis jos didelia iškirpte, atidengusia gražią krūtinę.

„Rinkite mano tėvą. Aš ir mano broliai tikimės jus sutikti jo rinkimų apygardoje, – reklamavo Ivanka savo tėvą. – Kai dar buvau maža mergaitė, tėvas man nuolat kartojo, kad galiu pasiekti viską, jei savo svajones, troškimus sujungsiu su ryžtingu tikslo siekimu ir atkakliu darbu.“

I.Trump – skandalingais pareiškimais garsėjančio nekilnojamojo turto magnato Donaldo Trumpo duktė iš jo pirmosios santuokos su čekų kilmės modeliu Ivana Zelničkova.

Elegantiškoji I.Trump – subtilumo, švelnumo įsikūnijimas, gebanti meistriškai nugludinti neretai prasiveržiantį tėvo šiurkštumą ir nemandagius posakius.

D.Trumpas šaiposi iš moterų, vadindamas jas „riebiomis kiaulėmis“, o I.Trump turi įrodyti, kad būtent jos tėvo valdomas koncernas padeda atsiskleisti moterų sugebėjimams.

Kandidato į JAV prezidento postą duktė „Instagram“ turi 740 tūkst. sekėjų, o jos socialinio tinklo „Twitter“ paskyra pritraukė 1,8 milijono gerbėjų. Tad, žiniasklaidos nuomone, rinkimų kovoje dėl Amerikos prezidento posto I.Trump yra stipriausias milijardieriaus ginklas.

Į pateikiamus klausimus Ivanka atsako nepriekaištingai, priversdama susimąstyti: gal iš tiesų D.Trumpas yra deramas kandidatas, jei turi tokius sėkmės lydimus ir jį mylinčius vaikus?

Mylimiausia D.Trumpo duktė ir artimiausia patarėja Ivanka yra atsakinga už savo tėvo koncerno viešbučių verslą ir 40 nekilnojamojo turto projektų visame pasaulyje.

Organizuotumu šviesiaplaukė nė kiek nenusileidžia savo broliams – Donaldui jaunesniajam (39 m.) ir Ericui (32 m.).

D.Trumpas dar turi dukrą Tiffany iš antrosios ir sūnų Barroną iš trečiosios santuokų.

Be to, I.Trump sukūrė mados prekės ženklą, kurio apyvarta siekia 250 milijonų dolerių.

Ivanka, kilusi iš visuomenės elitui priklausančios šeimos, mokėsi prestižinėse mokyklose ir baigė studijas Pensilvanijos universiteto Whartono verslo mokykloje. Būdama 15-os paragavo modelio duonos.

I.Trump dalyvavo Tommy Hilfigerio reklamose, ant podiumo demonstravo mados namų „Versace“, Marco Bouwerio ir Thierry Muglerio kolekcijas, skleisdama ramų, santūrų ir kultūringą pasitikėjimą savimi, o to, atrodo, dažnai trūksta jos tėvui.

Kai praėjusią vasarą D.Trumpas pranešė apie savo dalyvavimą JAV prezidento rinkimuose, su juo į sceną išėjo ir jį pristatė būtent Ivanka, o ne jo trečioji žmona Melania Trump (45 m.). Ivankos dalyvavimas turėjo savų gerų sumetimų. Dabartinė nekilnojamojo turto magnato sutuoktinė, iš Slovėnijos kilusi Melania Knauss, anksčiau buvęs aktų fotomodelis, per radijo laidų vedėjo Howardo Sterno programą išklojo savo, kaip ji sakė, neįtikėtino seksualaus gyvenimo su D.Trumpu detales. Tad juo mažiau konservatyvūs rinkėjai žinos apie ją, juo geriau.

Dabar I.Trump, stengdamasi užglaistyti šiurkščias tėvo frazes, jį remia, bet ne visoms jo pažiūroms pritaria. Ir pastarąją aplinkybę formuluoja itin diplomatiškai: „Dėl politikos nesiginčiju. Bet išsakau savo, dukters, nuomonę.“

Milijardieriaus atžala giria ir liaupsina savo tėvą dažnai labiau kaip žmogų nei politiką, į padanges keldama patrauklias jo charakterio savybes, užsidegimą, darbo moralę.

Išskirtinė draugystė Ivanką sieja su Chelsea, Demokratų partijos kandidatės į JAV prezidento postą Hillary Clinton dukterimi. Abiem teko „nuryti“ nemalonias, skandalingas žiniasklaidos antraštes apie savo tėvus. Dabar abi laukiasi.

Artimi Ivankos ir Chelsea bičiuliai teigia, kad jos neleis rinkimams nutraukti jųdviejų artimų santykių.

Žmona žino sėkmingos santuokos receptą

Trečioji D.Trumpo žmona Melania modeliu pradėjo dirbti būdama 17 metų, pozavo tokiems garsiems fotografams kaip Helmutas Newtonas ir Mario Testino. Dirbo Italijoje ir Prancūzijoje, 1996 metais išvyko į Niujorką.

D.Trumpą ji sutiko po dvejų metų viename mados vakarėlyje. Melaniai buvo 28 metai, o Donaldui – 52-eji. Vyras buvo neseniai išsiskyręs su antrąja žmona aktore Marla Maples.

Dabar didžiausia Melanios pareiga – būti 9 metų sūnaus Barrono mama. Ir tai ji pabrėžia net viešai. Ponia Trump neturi berniuką prižiūrinčios auklės, nors turi asmeninį virėją.

„Nesu su viskuo sutinkanti moteris, turiu savo nuomonę, – JAV žiniasklaidai teigė M.Trump. – Ne visada pritariu vyro nuomonei ir tai jam pasakau.“

D.Trumpas garsėja rėksmingais, dažnai įžūliais pareiškimais įvairiais gyvenimo klausimais.

Kaip su tokiu žmogumi gyventi po vienu stogu? Melania turi sėkmingos santuokos receptą. „Tai skirtingi vonios kambariai man ir vyrui“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.