Dešrainiai ir molekuliniai kokteiliai – nauja vestuvių mada

Į kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ pristatymą rinkosi renginių bei vestuvių planuotojai, fotografai, dekoratoriai, poros.

Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Naujoje Kauno erdvėje atidarytoje kulinarijos studijoje „Čiop Čiop“ pristatytos naujausios vestuvių šventės tendencijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Lukos ir G. Granskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (42)

Iveta Skliutaitė

2016-03-11 11:57, atnaujinta 2017-06-02 01:26

Į kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ pristatymą rinkosi renginių bei vestuvių planuotojai, fotografai, dekoratoriai, poros.

Tarp svečių buvo galima išvysti dainininką Martyną Kavaliauską su drauge Rusne Jankauskyte, Lauros Vagonės „Lapės vestuvių“ komandą, fotografę Svetlaną Baturą, floristą Antaną Mažoną.

Svečiai dalijosi vestuvių sprendimais su kolegomis, gyvenančiais švenčių organizavimu.

Susirinkusieji ragavo molekulinių kokteilių ir dar nematytų užkandžių, kuriuos ruošė „Čiop Čiop“ komandos šefai.

Virtuvės šefas Rokas Vasiliauskas gamino elegantiškus ir gaivius šventinius užkandžius, griliaus meistras Jonas Jonušas kepė rūkytą lašišą bei sultingą jautieną, kitas virtuvės šefas Ignutis Klimavičius pristatė netradicines itališkų desertų interpretacijas.

Renginio metu „Čiop Čiop“ Vilniaus studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė pristatė naujausias vestuvių koncepcijos ir maisto tendencijas. Jos atspindi 2017 metų madą.

Vestuvės įprastai pradedamos planuoti prieš metus, todėl supažindiname su kitų metų tendencijomis. Žinoma, pasinaudoti šiomis idėjomis, jeigu spėsite, galima ir šįmet“, – kalbėjo U.Mikelevičiūtė.

Kauno „Čiop Čiop“ studijos vadovė Rūta Glicienė kalbėjo, jog vestuvių vietos pasirinkimas yra vienas svarbiausių šventės planavimo uždavinių.

„Stengiamės kurti aplinką ir erdvę, kuri patinka žmonėms. Kaimo sodybos jau nėra pati populiariausia vestuvių šventės vieta. Tai buvo prieš kelerius metus.

Vis daugiau žmonių vestuves nori švęsti vieną dieną. Jaunavedžiai, kurie nebijo miesto šurmulio, nori kurti šventę būtent mieste“, – kalbėjo R.Glicienė.

Vestuvių organizatoriai švęsti vestuves siūlo nebūtinai vakare. Tam tiks ir rytas, diena.

Šventę galima surengti pagal tam tikros šalies tematiką.

„Tarkime vaikinas merginai pasipiršo kur nors Karibuose, Paryžiuje ar Romoje. Nebūtina ten švęsti vestuvių. Tiesiog šventei galima pasirinkti Karibų šalių, prancūzišką ar itališką maistą“, – kalbėjo U.Mikelevičiūtė.

Jos teigimu, tarp naujausių tendencijų pasaulyje ir Lietuvoje ruošiant vestuves yra vadinamasis „gatvės“ maistas: meksikietiškos „tacos“, dešrainiai, burgeriai. Žmonėms priimtinas ir vienas bendras patiekalas, ypač mėgiami ant laužo ruošti valgiai: plovas, paelija, kad ir kepta mėsa.

Molekulinių kokteilių barmenas Edgaras Rutkauskas svečius pasitiko sluoksniuotu „Aperol“ kokteiliu bei nealkoholiniu granatų limonadu. Vėliau siūlė paragauti meliono likerio kamuoliukus bei gervuogių želė alkoholinį desertą. Popietei tiko ir putojantis, rožinis džino kokteilis su granatais bei rozmarinu.

„Molekulinė gastronomija, tai kokteilių šou, kuriame pasitelkiant medžiagų chemines ir fizines savybes, pakeičiama gėrimų tekstūra, spalva ar konsistencija“, – pasakojo „Čiop Čiop“ vestuvių koordinatorė Ieva Marija Stauskytė.

Ji pridūrė, jog molekuliniai kokteiliai – visiškai nauja kokteilių kryptis Lietuvoje, tačiau šiuo metu jau itin geidžiama renginiuose bei vestuvių vakarėliuose.

Grojant gyvam gitarų skambesiui, naujausias dekoro bei vestuvių floristikos tendencijas pristatė floristas Antanas Mažonas ir „Floristai ant Ribos“ komanda.

„Ruošiantis vestuvėms labai svarbu nuosekliai išpildyti temą. Ypatingas dėmesys turėtų būti atkreipiamas į šventės vietos architektūros ir interjero stilių ir dekoro elementų darną. Ne mažiau svarbu ir individualumas, atkreipiant dėmesį į šventės dalyvius, temą“, – kalbėjo A.Mažonas.

Jo teigimu, puošiant vestuvines erdves madingi metalo atspalviai, stiklas, ryškios gėlių spalvos, šviečiančios lemputės.

A.Mažono teigimu, nauja kryptis – vestuvių vietą paversti nedidele laboratorija, kurioje gėlės sumerkiamos į kolbas, siauras vazas, kitus panašius indus. Juos nebūtina dėti ant stalų. Dekoracijos tinka puošti palangėms, desertų stalams, net kabinti ant lubų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.