Apie tobulybės paieškas ir tai, kuo rengsimės šį pavasarį

Antradienį „Lietuvos rytas“ savo skaitytojams įteikė dovaną – šio pavasario ir vasaros mados tendencijas gvildenantį žurnalą „Stilius plius“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-15 08:39, atnaujinta 2017-06-01 17:18

„Nebijokite būti netobulos. Netobulas grožis šiais metais yra tobula“, – sako šį pavasariu kvepiančio žurnalo viršelį papuošusi stilistė Ula Kotryna Tulevičiūtė.

Ir išties šį šiltąjį sezoną – gaivus universalios mados proveržis. Pižamas primenantys kostiumai, kiauraraščiai drabužiai, džinsas, pečius atidengiančios suknelės, įvairiausio storio ir spalvų dryžiai, gėlėmis nusėti drabužiai, chuliganiškas ir sportiškas stilius – derinant svarbiausias šio sezono tendencijas rizikuojate atrodyti lyg iš Veneros nusileidusi deivė. Tačiau šį sezoną mados kūrėjai nesiekė sukurti tobulo įvaizdžio. Spindinti oda ir iš gausybės tendencijų pasirinkta būtent jus tinkamiausia – tai, kas šį sezoną svarbiausia.

Tiesa, žurnale pasakojame ir apie tobulybę. Štai kitas žurnalo herojus fotografas Rokas Darulis atkakliai siekia savo svajonių darbo. Ir jį jau pačiupo už uodegos. Rašome ir apie tobulo grožio kūrimą – mados namų „Chanel“ vadovai papasakojo, kaip gimsta rankų darbo aukštosios mados kūriniai.

Šiame numeryje rasite ir apie tobula laikomą porą – Davidą ir Victoria Beckhamus, sugebėjusius savo pavardę paversti graibstomu prekės ženklu.

Čia rasite ir pasakojimą apie tobulybės išvaizdoje siekiančią Ditą von Teese. Kaip bjaurusis ančiukas virto gulbe ir ką dėl to paaukojo?

Tad gero skaitymo apie tobulybės paieškas kasdienybėje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.