Vizažistė Toma Kisieliūtė pataria, kaip rūpintis savimi

Šilti orai jau visai ne už kalnų. Atšilus orams moterys labiau nei bet kada nori būti gražios. Vizažistė Toma Kisieliūtė dalijasi patarimais, ką daryti ir kokias makiažo priemones reikėtų naudoti, kad atrodytume dar žavesnės.

Vizažistės Toma Kisieliūtė pataria, kaip rūpintis savimi.<br>K.Aleksynaitės nuotr.
Vizažistės Toma Kisieliūtė pataria, kaip rūpintis savimi.<br>K.Aleksynaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2016, 1:15 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:53 AM

Kiekviena mergina savo kosmetinėje privalo turėti drėkinamąjį veido kremą, idealiai jos veido spalvą atitinkančią kompaktinę mineralinę pudrą su UV filtru, veidą pagyvinančių skaistalų, blakstienų tušą ir lūpų balzamą, o visa kita – pagal poreikį.

Norinčioms kiekvieną dieną atrodyti gaiviai T.Kisieliūtė pataria pakankamai miegoti, tinkamai maitintis, gerti daug vandens, sportuoti ir reguliariai lankytis pas kosmetologę. Žvalumo, skaistumo ir gaivumo veidui gali suteikti tinkamos veido odos priežiūros priemonės (kremas, serumas, kaukės ir pan.), taip pat šiek tiek šviesesnės spalvos nei veido oda pudra, švelnaus persikų atspalvio skaistalai.

T.Kisieliūtė pastebėjo, kad dažnai merginos, norinčios atrodyti gražiai, persistengia ir naudoja per daug makiažo priemonių. Saikas ir subtilumas, anot jos, yra pagrindinė taisyklė norinčioms pasiekti gerą rezultatą.

Profesionali vizažistė įsitikinusi, kad kiekviena iš mūsų – individuali, tad ir priemones derėtų rinktis tinkančias sau.

„Kiekviena iš mūsų turime ir ką nors labai gražaus, ir nelabai. Jei pabrėšite savo privalumus, niekas nepastebės trūkumų. Tad ir priemones natūraliam grožiui išryškinti reikia rinktis individualiai: galbūt turite nuostabias lūpas? Paryškinkite jas! O gal labai gražias akis? Svarbiausia akcentuoti ką nors viena“, – pataria T.Kisieliūtė.

Moteriškos lyties atstovėms vis dažniau kyla klausimas, kokią antakių formą puoselėti. T.Kisieliūtė siūlo tai spręsti pasitelkus gerą specialistą. „Tai geriausias būdas turėti idealią formą“, – įsitikinusi T.Kisieliūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.