Svečių nuotaika rūpinosi saksofonininkas Juozas Kuraitis, jiems buvo pasiūlyta pasimėgauti išskirtinės kavos skoniu, pristatyti stilingi drabužiai, nišiniai natūraliais gamtos aromatais dvelkiantys ir itin išraiškingi italų kūrėjos Anna Paghera namų kvapai, natūrali kosmetika ir danų kvepalų kūrėjo Zarko Ahlmanno Pavlovo molekulinių kvepalų kolekcija „Zarkoperfume“. Molekulių kompozicijos skirtingai reaguoja į kūno ir aplinkos temperatūrą, o aromatas skleidžiasi ir keičiasi ne mažiau kaip dešimt valandų.
Susirinkusieji taip pat dalyvavo fotosesijoje, loterijoje, kur jų laukė prizai. Butiko įkūrėjai kartu su restorano „Vakarienės namai“ virtuvės šefu Tomu Ragausku svečiams taip pat surengė kvapų ir maisto šventė.
Prie skirtingų spalvų „Anna Paghera“ namų kvapų, pasitelkęs fantaziją, žinomas virėjas išradingai priderino patiekalus.
Prie raudonojo kvapo buvo pateikta žemoje temperatūroje kepta anties krūtinėlė, gardinta su raudonų uogų, rozmarino džemu ir papuošta žibutėmis, prie baltojo kvapo buvo patiekta jautienos nugarinė su bree sūrio karamele, prie mėlynojo kvapo maisto ruošimo meistras patiekė krevetes jaunų kokosų vandenyje su rabarbarais ir Parmezano sūriu, prie žaliojo kvapo – žemoje temperatūroje apkepta lašiša su špinatų panna cotta, avokadų ir maskarponės sūrio kremu ir jaunų agavų vandens drebučiais bei maumedžio pumpurai.
Iš karto prie keturių kvapų derinęs desertą T.Ragauskas pasiūlė pasmaguriauti latė kavos panna cotta, keptu baltu šokoladu, abrikosais, iš spanguolių ir burokėlių pagaminta valgoma kempine ir skrudintais ryžiais.