Žvaigždžių savaitė: visas dėmesys krypo į garsenybių vaikus

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? Žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Kourtney Kardashian su vaikais.
Kourtney Kardashian su vaikais.
Princesė Charlotte.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Princesė Charlotte.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Adamas Levine’as ir Behati Prinsloo.
Adamas Levine’as ir Behati Prinsloo.
Alecas Baldwinas ir Hilaria Thomas Baldwin.
Alecas Baldwinas ir Hilaria Thomas Baldwin.
Justinas Bieberis.
Justinas Bieberis.
Demi Lovato ir Nickas Jonas.
Demi Lovato ir Nickas Jonas.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

May 14, 2016, 1:27 PM, atnaujinta May 25, 2017, 3:21 PM

Kieno didesnis?

Grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levine’as (37 m.) palygino savo pilvą su 20-ąją savaitę besilaukiančios žmonos Behati Prinsloo (26 m.). Atrodo, kad sutuoktiniai išgyvena panašias kūno transformacijas. Vos prieš kelias savaites Adamas pasakojo, kad besilaukianti Behati renkasi ne vien sveikus užkandžius, nes labai mėgsta ledus. Jis iš solidarumo taip pat pradėjo valgyti daugiau.

Užsitraukė nemalonę

Kanadiečių dainininkas Justinas Bieberis (22 m.) užsitraukė gyvūnų teisių organizacijos PETA nemalonę, kai tėvo sužadėtuvių vakarėlyje pozavo nuotraukai su bengaliniu tigru. „Tigrai, naudojami tokioms nuotraukoms, vos gimę atplėšiami nuo savo motinų. Boumanvilio zoologijos sode, iš kurio ir buvo pasiskolintas gyvūnas, buvo užfiksuota, kaip vienam tigrui sušerta daugiau nei 17 kartų. Jis buvo plakamas net tuomet, kai tysojo ant nugaros poza, rodančia pasidavimą ir baimę“, – sakė PETA atstovai.

Pirmasis gimtadienis

Gegužės 2-ąją Jungtinės Karalystės princesė Charlotte atšventė pirmąjį gimtadienį. Šia proga Kensingtono rūmai išplatino dar niekur nematytas mažosios princesės nuotraukas. Visas jas Kembridžo kunigaikštienė Catherine padarė karališkosios poros namuose Norfolke.

Gatvės muzikantai

Įsivaizduokite, jei tokias popžvaigždes kaip Demi Lovato (23 m.) ir Nickas Jonas (23 m.) išgirstumėte dainuojančias... gatvėje. Atliekančius gatvės muzikantų vaidmenį šiuos du muzikantus išvydo Los Andželo gyventojai. Netikėtam amplua dainininkai pasiryžo įkalbėti televizijos laidų vedėjo Jameso Cordeno (37 m.).

Linksma namų ruoša

Aktorius Alecas Baldwinas (58 m.) su žmona Hilaria Thomas Baldwin (32 m.) namų ruoša stengiasi rūpintis patys, be namų tvarkytojų. Net ir skalbinius į skalbyklą Holivudo žvaigždė veža pats. O kodėl to nepadaryti, jei pakeliui į skalbyklą galima surengti nuotaikingą fotosesiją?

Sugrįžimas į saulėtą pakrantę

Neseniai Islandijoje žiemiškomis pramogomis besilepinusi realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (37 m.) dabar ir vėl kaitinasi prieš saulutę Majamyje. Garsi moteris per vandenyno bangas šokinėjo su dukra Penelope (3 m.) ir sūnumi Reignu (1,5 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.