Išsiskyrusi su Tyga Kylie Jenner šildosi kito reperio glėbyje

Kardashianų klano atstovė Kylie

Jahronas Brathwaite'as ir Kylie Jenner.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Jahronas Brathwaite'as ir Kylie Jenner.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Kylie ir naujos meilės laikrodžiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Kylie ir naujos meilės laikrodžiai.<br>„Instagram“ nuotr.
Kylie Jenner.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Kylie Jenner.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Jahronas Brathwaite'as.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Jahronas Brathwaite'as.<br>ViDa Press ir scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 18, 2016, 5:31 PM, atnaujinta May 25, 2017, 3:48 AM

18-metė Kylie ir 26 metų Tyga, kurie pradėjo susitikinėti 2014 metais, šį mėnesį galutinai nutraukė audringus savo santykius.

Realybės televizijos žvaigždė dabar susitikinėja su kita hiphopo žvaigžde, PartyNextDoor, kurio tikrasis vardas yra Jahronas Brathwaite'as, skelbia britų laikraštis „The Sun“.

„Jų santykiai prasidėjo gan staigiai, bet atrodo tikri, – laikraščiui sakė šaltinis. – Jie sukurti vienas kitam. Ji nesupranta, kodėl švaistė laiką su Tyga.“

Šaltinis pridūrė, kad Kardashianams labai patinka, kad 22 metų Jahronas susitikinėja su Kylie, nes jis yra panašesnio amžiaus.

„Kylie šeimai aštuonerių metų amžiaus skirtumas su Tyga atrodė keistokas, ypač dėl to, kad jie pradėjo bendrauti jai dar nesulaukus 18, – teigė šaltinis. – PartyNextDoor yra daug geriau, nes jis tik ketveriais metais už ją vyresnis.“

PartyNextDoor ir Kylie pažįsta vienas kitą nemažai laiko, ji su seserimi Kendall pasirodė jo ir Drake'o 2014 metų vaizdo klipe „Recognize“.

Tačiau pirmieji įrodymai to, kad jų draugystė galėjo virsti meile, pasirodė praėjusią savaitę, kai Jahronas „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje lygina savo ir Kylie deimantais puoštus laikrodžius ir prie kurios prirašė „Deimantų kovos su @kyliejenner“.

Į nuotrauką sureagavo Tyga, kuris greit paskelbė savo rankos su deimantų papuošalais nuotrauką, prie kurios prirašė „Deimantų kovos“.

Kylie, regis, šiuo metu taško pinigus, nes be savo blizgučių demonstravimo socialinėje žiniasklaidoje dar buvo pastebėta po Los Andželą važinėjanti nauju, 275 tūkst. dolerių (244 tūkst. eurų) vertės „Rolls Royce“.

Prabangūs naujieji „ratai“ papildė jos automobilių kolekciją, kurioje yra ir 260 tūkst. dolerių vertės „Ferrari“ kabrioletas, Tygos nupirktas Kylie jos 18-ojo gimtadienio proga.

Jos naujasis kavalierius anksčiau buvo siejamas 21 metų dainininke Kehlani, kuri kovo mėnesį bandė žudytis – kai dėl nuotraukos, kurioje ji guli lovoje su Jahronu, pasklido gandai, kad ji buvo neištikima savo draugui, krepšinio žvaigždei Kyrie Irvingui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.