Trečio vaiko besilaukianti R. Rimšelienė neapleidžia ir gyvūnų

Dovana vienas kitam 20 bendro gyvenimo metų – kūdikis. Taip juokauja avalynės dizainerė Rūta Rimšelienė (42 m.). Rudenį ji su vyru inžinieriumi Valdu Rimšeliu (43 m.) turėtų susilaukti trečios atžalos.

Rūta Rimšelienė su vyru Valdu.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė su vyru Valdu.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė su vyru Valdu.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė su vyru Valdu.<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė (kairėje).<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė (kairėje).<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė (kairėje).<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė (kairėje).<br>T.Bauro nuotr.
Rūta Rimšelienė.<br>Lietuvos ryto archyvo nuotr.
Rūta Rimšelienė.<br>Lietuvos ryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 26, 2016, 1:13 PM, atnaujinta May 24, 2017, 4:50 AM

Moteris kol kas stengiasi nekalbėti apie laukimo džiaugsmą, tačiau žinia pasklido, kai ji apsilankė viename renginyje, o jos būsena tokia, kad laukimosi paslėpti nebeįmanoma. Per daug neskleisti žinios akina ir tai, kad aplink nemažai skaudžių su vaikų laukimusi susijusių atvejų.

Pora jau augina 12 metų Ąžuolą ir 5 metų Taurą.

„Dar labai anksti, bet gydytojai spėja, kad tai bus mergaitė. Mažasis sūnus akimirkai nusivylė, nes žaidžia futbolą ir jam labai norisi bendraminčio, bet netrukus nusiramino ir nusprendė, kad juk šiais laikais ir mergaitės žaidžia futbolą“, – smagiai pasakojo Rūta.

Kūdikio laukimas ją labai džiugina, pamena, kaip prieš 20 metų viena gydytoja tarstelėjo, kad „tu, mergaite, sunkiai pastosi“. Tačiau tiek du jau lakstantys sūnūs, tiek dabar kūdikis atsirado vos tėvai paspėliojo, kad gal jau metas pildyti šeimą.

„Su vyru juokaujame, kad trečias nėštumas – lyg dovana vienas kitam, mudu kartu – 20 metų. Jaučiamės lyg nykstanti karta – aplink mus labai daug skyrybų. Nežinau, kaip bus ateityje, bet šiandien esu laiminga, kad mūsų šeima tokia“, – sakė Rūta.

Pastaruoju metu apie ją viešumoje nebuvo žinių, tačiau aktyviai avalynę kurianti dizainerė nenutraukė savo veiklos – sukasi lyg vijurkas. Teisinasi, kad panirus į kūrybą ir darbą su klientais sudėtinga rasti laiko savo veiklos viešinimui.

R.Rimšelienės vardas skambėjo ir kitoje plotmėje – moteris aktyvi kovotoja už gyvūnų teises. Jos dėka surengta ne viena gyvūnus gelbstinti, globojanti akcija, nuveikta kitų gerų darbų. Neseniai ji įkūrė fondą „Be kaltės“, Rūta jau nuveikė nemažai tam, kad gyvūnus pasiektų pirmoji pagalba, būtų suteikta globa. Tik visa pristabdė jos trečias laukimasis.

„Jaučiu kaltę, bet viliuosi, žmonės mane supras, tikrai netrukus vėl įsijungsiu į veiklą“, – tikino Rūta.

Jos namuose visuomet būdavo ir yra priglobtų šunų bei katinų. Moteris girdi iš aplinkos, kad neva vaikai ir gyvūnai namuose nesuderinamas dalykas. Tačiau ji savo kailiu patyrė, kad viskas įmanoma. Štai dabar džiaugiasi sūnaus Ąžuolo rašiniais, skirtais mokyklai, – dažnas jų būna persmelktas mamos idėjomis. Be to, berniukas žada, kad kai užaugs, ir pats uždirbs pinigų, dalį jų būtinai skirs gyvūnų globai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.