Žvaigždžių savaitėje – laikui nepavaldus Kate Beckingsale grožis

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? Žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Kate Beckingsale.
Kate Beckingsale.
Brooklynas Beckhamas ir Chloe Grace Moretz.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Brooklynas Beckhamas ir Chloe Grace Moretz.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Danielis Craigas.
Danielis Craigas.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Sinead O'Connor.
Sinead O'Connor.
Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas ir Ieva Ilves.
Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas ir Ieva Ilves.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

May 29, 2016, 10:16 PM, atnaujinta May 23, 2017, 7:32 PM

Superagentas atsistatydino

Pusmetį sklandę gandai pasitvirtino – kino žvaigždė Danielis Craigas (48 m.) atsisakė dar kartą suvaidinti superagentą Džeimsą Bondą. Aktorius atmetė beveik 88 mln. eurų vertės sutartį. D.Craigas vaidino agentą 007 jau keturis kartus: 2006 metų filme „Casino Royale“, 2008-ųjų „Paguodos kvante“, 2012-ųjų „Operacijoje „Skyfall“ ir pernykščiame „007 Spectre“.

Dovana dukrai

Aktorė Kate Beckinsale (42 m.) atkūrė asmeninio albumo nuotrauką savo dukters Lily 17-ojo gimtadienio proga. Jaukiai nuotraukai Kate pozavo priglaudusi dukrą prie krūtinės, o fone matyti laimingas buvęs aktorės mylimasis, Lily tėvas Michaelas Sheenas (47 m.). „Lily man visada bus kūdikis“, – fotografiją pakomentavo K.Beckinsale.

Įvarė baimės

Garsi Airijos dainininkė Sinead O’Connor (49 m.) buvo dingusi be žinios. Į hito „Nothing Compares 2 U“ atlikėjos paieškas leidosi ir policijos pareigūnai, ir jos artimieji. Baimintasi, kad dainininkė gali nusižudyti. Tokių ketinimų jau būta. Vis dėlto po daugiau nei paros Sinead buvo surasta. Dainininkės atstovai paskelbė, kad ji yra gyva ir saugi, atlikėją prižiūri medikai. S.O’Connor žinoma dėl aštrių pažiūrų kai kuriais klausimais, įskaitant moterų teises ir Katalikų bažnyčios narių vykdytus lytinio išnaudojimo atvejus. Daugelį metų atlikėja viešai kalbėdavo apie savo kovą su depresija.

Auksinė porelė

Dizainerės Victorios Beckham ir buvusio futbolininko Davido Beckhamo sūnus Brooklynas Beckhamas (17 m.) įsimylėjo. Paauglys perskrido Atlantą vien todėl, kad dalyvautų savo mylimosios Chloe Grace Moretz (19 m.) filmo „Blogi kaimynai 2“ premjeroje Holivude. Tai buvo pirmas auksinės porelės pasirodymas viešumoje nuo pat jų draugystės pradžios. Pozuodami fotografams juodu atrodė labai įsimylėję, bet aktore dirbanti Chloe pripažino, kad jai nusibodo dėmesys, kurio sulaukia jų santykiai: „Atsitokėkite. Tai tikra. Mes kartu, ir viskas!“

Elegantiška boksininkė

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (34 m.) – ne iš kelmo spirta moteris. Ji nebijo nei sporto, nei ekstremalių išbandymų. Per viešnagę Karalienės Elizabeth olimpiniame parke ji mosavo kumščiais. Bokso pamokų jai suteikė bokso čempionas Duke’as McKenzie. Tiesa, Kembridžo kunigaikštienė boksavosi vilkėdama ne tam tinkamą sportinę aprangą, o itin elegantišką aprangos derinį. Ji renginiui pasipuošė 105 svarus sterlingų kainuojančiu „Banana Republic“ sijonu ir „Rupert Sanderson“ aukštakulniais.

Susilauks dar vienos atžalos

Estijos prezidentas Toomas Hendrikas Ilvesas (62 m.) paskelbė, kad jo žmona Ieva Ilves (38 m.) laukiasi jųdviejų vaiko.

„Brangūs draugai, Ieva ir aš džiaugiamės galėdami pasidalyti naujienomis, kad rudenį mūsų šeima sutiks naują narį. Kritiški mėnesiai jau praėjo ir mes džiaugiamės galėdami patvirtinti šias naujienas platesnei publikai. Vaikas turėtų gimti pasibaigus mano kadencijai. Todėl aš kliaujuosi jūsų supratimu, kad tai yra privatus šeimos klausimas“, – socialinėje žiniasklaidoje parašė T.H.Ilvesas.

T.H.Ilvesas turi sūnų Luuką Kristjaną ir dukterį Juulią Kristiine iš santuokos su Merry Bullock. Iš antrosios santuokos su Evelin Ilves jis turi dukterį Kadri Keiu. T.H.Ilvesas ir latvė, kibernetinės saugos ekspertė Ieva Kupcė susituokė šių metų sausio 2 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.