Jolanta Mikalajūnienė mados namus „Cantas“ perdavė E. Sidarui

„Aš pagal zodiaką – Žuvis, tad... neriu į užutekį... Kas žino, gal man ten labai patiks“, – nusišypso verslininkė Jolanta Mikalajūnienė. Ji ilgai puoselėtus savo mados namus „Cantas“ perdavė šių mados namų dizaineriui Egidijui Sidarui. Dabar jis šiuose mados namuose ir vadovaus, ir kurs.

J.Milakajūnienė išliks ištikima „Cantas“ klientė, tačiau iš veiklos pasitraukia.
J.Milakajūnienė išliks ištikima „Cantas“ klientė, tačiau iš veiklos pasitraukia.
J.Milakajūnienė ir E.Sidaras.
J.Milakajūnienė ir E.Sidaras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 5:01 PM, atnaujinta May 23, 2017, 6:54 AM

„Nieko ypatingo nenutiko, tiesiog atėjo laikas pasikeitimams. Aštuoniolika metų paslaugų sferoje, iš jų penkiolika mados versle, jaučiuosi taip, lyg aktyviai ir energingai būčiau atidirbusi visus trisdešimt ir dar daugiau“, – paaiškina J.Mikalajūnienė.

Moteris sako, kad tik verslininkės supras, kaip nepaprasta būti superturbomoterimi, suspėjančia visur ir visada.

„Nuolat ėjau ten ir dariau tai, ko intuityviai labiausiai norėjosi ir man sekėsi. Taigi, priekyje kitas etapas. Ramesnis. Šalia mados namų, visada buvo ir kita veikla, į kurią šiuo metu šeima investuoja. Pastarųjų investicijų valdymas bus pagrindinė mano veikla. Tikrai turėsiu daugiau laiko ir dėmesio sau, savo šeimai, artimiesiems bei užmestiems pomėgiams“, – teigė ji.

Mados namų veiklos tęstimumas – dizainerio E.Sidaro rankose. Anot Jolantos, tai – pats puikiausias variantas.

„Jis nuo šiol – vienintelis mados namų „Cantas“ valdytojas. Aš gi lieku ištikima mados namų klientė. Egidijus man buvo, yra ir bus pats pačiausias, geriausias iš geriausių... Beje, oriai be skandalų ar dviprasmiškų asmenukių atstovaujantis savo profesijai ir uždirbtam vardui. Aš jam linkiu, kad jo biografija būtų viena žinomiausių kaip Lietuvos mados dizaino guru“, – gražiai apie E.Sidarą atsiliepė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.