Atskleiskite savyje garbanę – sukurkite prabangias garbanas

1891 m. Nyderlanduose buvo įkurta kompanija „Philips“. Sveiko gyvenimo būdą skatinanti įmonė išsikėlė „Ecovision“ programos tikslą – iki 2025 m. padaryti pasaulį sveikesnį ir tvaresnį, pagerinant gyvenimo kokybę 3 milijardams žmonių. Šį tikslą įgyvendinti padeda prasmingų inovacijų kūrimas ypač svarbiose srityse – sveikatos priežiūros, buitinės bei asmeninės priežiūros technikos ir apšvietimo sistemų. Viena iš tokių inovacijų yra „Philips ProCare“ automatinis garbanų formavimo prietaisas.

Profesionalus „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisas skirtas paprastai ir saugiai suformuoti garbanas tiesiog namuose.<br>Užsakovo nuotr.
Profesionalus „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisas skirtas paprastai ir saugiai suformuoti garbanas tiesiog namuose.<br>Užsakovo nuotr.
„Philips ProCare Auto Curler“ – garbanų formavimo prietaisas.<br>Užsakovo nuotr.
„Philips ProCare Auto Curler“ – garbanų formavimo prietaisas.<br>Užsakovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 3:05 PM, atnaujinta May 21, 2017, 5:19 AM

Kam skirtas „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisas?

Profesionaliu  „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisu paprastai ir saugiai suformuosite garbanas tiesiog namuose. Galėsite mėgautis ilgai išliekančiomis garbanomis kaskart, kai to norisi, atrasdamos save iš naujo ir atskleisdamos savyje garbanę.

https://www.youtube.com/watch?v=bUe7-I8iLKg

Kokie šio „Philips“ garbanų formavimo prietaiso privalumai?

Profesionali keraminė titano danga užtikrina greitą ir paprastą garbanų suformavimą. Dėl tolygaus temperatūros pasiskirstymo ir ypač glotnaus dangos paviršiaus plaukai prietaiso viduje lengvai slysta, išlieka žvilgantys, o garbanos – tobulos.

Patvarus ir profesionalus lygio bešepetis variklis formuoja garbanas skirtingomis kryptimis.

Prietaisas garbanoja plaukus trimis reguliuojamomis kryptimis (kairė, dešinė ir kintama). Kad išgautumėte tobulą simetriją, galite rinktis į dešinę  ir į kairę pusę susuktas garbanas  arba automatinį garbanojimo nustatymą ir, sukdami kiekvieną garbaną į kitą pusę, išgauti visiškai natūraliai atrodančias garbanas.

3 temperatūros režimai (170 °C, 190 °C, 210 °C) ir 3 laikmačio (12 sek., 10 sek., 8 sek.) nustatymai padeda suformuoti natūraliai atrodančias, tvirtas ar lengvesnes garbanas. Norėdami gauti pageidaujamą rezultatą pasirinkite savo plaukų tipui tinkamą temperatūrą ir garbanojimo laiką.

Prietaisas greitai įkaista – tereikia vos 30 sek. Paspauskite įjungimo mygtuką, palaukite vos pusę minutės ir kurkite savo tobulas garbanas!

Ilgas 2 m ilgio laidas suteikia lankstumo ir supaprastina naudojimą. Dėl tokio ilgo laido naudotis šiuo „Philips“ automatiniu garbanų formavimo prietaisu bus ypač paprasta bet kurioje namų vietoje.

Kaip naudoti „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisą?

Tai paprasta ir lengva. Įkiškite prietaiso kištuką į elektros lizdą, paspauskite mygtuką „On/Off“, ir po 30 sekundžių prietaisas bus pasiruošęs jūsų plaukus paversti puikiomis garbanomis. Atsižvelgdami į savo nuotaiką ir artėjantį renginį (spektaklį, vakarėlį ar tiesiog gražų vakarą), pasirinkite vieną iš trijų garbanojimo krypčių – kairę, dešinę ar kintamą. Tada liks tik pasirinkti savo plaukų tipui tinkamą temperatūrą, garbanojimo laiką ir galėsite džiaugtis  pageidaujamu rezultatu.

Kodėl čia įdiegti net 27 skirtingi plaukų formavimo nustatymai?

Tai padaryta, kad apsaugotume jūsų plaukus ir suteiktume kuo daugiau pasirinkimo laisvės. Atsižvelgdami į  pageidaujamą garbanų formą, galite pasirinkti atitinkamus nustatymus. Aukštesnė temperatūra ir ilgesnis laikas užtikrins išraiškingesnes ir tvirtesnes garbanas, o naudodamiesi žemesniais nustatymais gausite lengvesnes garbanas. Tuo tarpu garbanų kryptį ar simetriją galite formuoti pasirinktinai – į kairę, į dešinę ar kintamą.

Ar tai nesudėtinga?

Ne, nes visi skirtingi nustatymai priklauso tik nuo jūsų poreikių ir asmeninio pasirinkimo. „Philips“ automatinis garbanų formavimo prietaisas yra ypač ergonomiškas, todėl galėsite suformuoti tobulas garbanas net ir pakaušyje. Tuo tarpu unikali karštį izoliuojanti konstrukcija apsaugo nuo nudegimų modeliuojant plaukus.

Šiame videoįraše „Kaip naudoti „Philips ProCare“ automatinį plaukų garbanojimo prietaisą?“ patys galite pamatyti ir įsitikinti jo veiksmingumu bei praktiškumu:

https://www.youtube.com/watch?v=A_81UtGNO_c

Kur galima įsigyti „Philips ProCare“ garbanų formavimo prietaisą?

Daugiau informacijos apie „Philips ProCare“ automatinį plaukų garbanojimo prietaisą ir apie tai, kur jį galima įsigyti, rasite čia: www.philips.lt/garbanojimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.