Oksana Pikul-Jasaitienė pašiepė pirmąją savo vyro žmoną Vaidą

Krepšininkas Simas Jasaitis kreipėsi į teismą, kad šis sumažintų savo vaiko išlaikymui skirtų išmokų dydį. Sūnaus Deimano motina, grožio konkursų nugalėtoja Vaida Jasaitienė su tokiu buvusio vyro pageidavimu nesutinka.

Vaida Jasaitienė (kairėje) ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>LR archyvo nuotr.
Vaida Jasaitienė (kairėje) ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2016, 11:10 AM, atnaujinta May 19, 2017, 8:20 PM

Dabartinę S.Jasaičio žmoną, grupės „Naujos pupytės“ lyderę Oksaną Pikul-Jasaitienę prajuokino Vaidos pareiškimas, kad Simas tariamai meluoja apie savo pajamas – šeimą išlaiko ne tik jis, bet ir Oksana. Kaip įrodymą V.Jasaitienė pateikė Oksanos nuotraukas iš socialinio tinklo „Instagram“.

O.Pikul-Jasaitienė netruko pašiepti, kad Vaida į teismo posėdį atvyko su „Porshe Carrera“. Dainininkė juokaudama prašė darbo, nes „buvusiąją reikia išlaikyti visai šeimai“.

Prie sarkastiško Oksanos įrašo – eilė besijuokiančių šypsenėlių ir išmatų paveikslėlių.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad krepšininkas savo prašymą sumažinti alimentus argumentuoja tuo, kad šiuo metu yra bedarbis (nėra pasirašęs sutarties su jokiu krepšinio klubu), šiuo metu augina antrąjį, mažametį vaiką, o dabartinė žmona šiuo metu taip pat yra motinystės atostogose, todėl negauna jokių pajamų.

Judviejų 11-metis sūnus Deimanas nuolat gyvena su V.Jasaitiene, tačiau yra dažnas svečias ir S.Jasaičio bei jo antrosios žmonos dainininkės O.Pikul-Jasaitienės namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.