Rūta Mikelkevičiūtė pasidalijo sūnaus krikštynų emocijomis

Prodiuserė, pokalbių šou „Valanda su Rūta“ vedėja ir fondo „Mamų unija“ viena iš steigėjų Rūta Mikelkevičiūtė savaitgalį atšventė labai prasmingai. Aštuonių mėnesių sūnui Jonui Antanui buvo suteiktas pats svarbiausias sakramentas – krikštas.

Rūta Mikelkevičiūtė pakrikštijo savo sūnelį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rūta Mikelkevičiūtė pakrikštijo savo sūnelį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2016, 10:43 AM, atnaujinta May 15, 2017, 10:25 PM

Pati R.Mikelkevičiūtė neslėpė, kad šeštadienis buvo itin jaudinantis. Moteris mintimis apie šventę pasidalijo feisbuke.

„Vakar buvo jaudinanti diena. Sūnus tapo krikščionimi. Jonas Antanas gavo tvirtą vardą – Petras. Tai, kaip žinome, reiškia „uola“. Dėkoju tiems, kurie labai pasistengė, kad ši nuostabi visos mūsų giminės šventė taptų tokia šviesi ir net magiška.

Kristina Kaikariene, aciū tau uz tokią staigmeną – tavo išmonė, fantazija ir didelis rūpestis šią šventę pavertė pasaka. Mažasis princas, nors energingai aiškinosi su broliu Pijumi, keliavo per svečių rankas ir vargu ar ką prisimins, bet vėliau galės pamatyti, kad ši jo diena buvo tokia graži.

Viktorija Jakučinskaite, aciū tau už kūrybą! Jono Antano Petro svarbiausios moterys – mamytė, krikšto mamytė ir sesuo atrodė fantastiškai.

Giedre Silinskaite, vaikui kaip ir gyvenimą sudėliojom – aišku, kas išleis į pirmą klasę, nupirks automobilį ir pasišnekės apie silikonines blondines. Krikštynos buvo šaunios“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.