Žvaigždžių savaitė: nenuilstantis J.Chanas ir keistas aksesuaras

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? Žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Jackie Chanas ir Sharon bei Kelly Osbourne.
Jackie Chanas ir Sharon bei Kelly Osbourne.
Tony Romo.
Tony Romo.
Tony Romo.
Tony Romo.
Brooklynas Beckhamas.
Brooklynas Beckhamas.
Jackie Chanas.
Jackie Chanas.
Jamie Oliveris su šeima.
Jamie Oliveris su šeima.
Kelly Osbourne.
Kelly Osbourne.
Sharon Osbourne.
Sharon Osbourne.
Martha Hunt ir Stella Maxwell.
Martha Hunt ir Stella Maxwell.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

Aug 20, 2016, 1:46 PM, atnaujinta May 15, 2017, 8:58 AM

Didžiausi gerbėjai

Amerikietiškojo futbolo žvaigždės Tony Romo (36 m.) didžiausi gerbėjai – jo sūnūs Hawkinsas (4 m.) ir Riversas (2,5 m.). Po sėkmingo Dalaso „Cowboys“ pasirodymo Tony laimingas šėlo aikštelėje su vaikais. Sportininko žmona žurnalistė Candice Crawford (29 m.) su šypsena stebėjo savo mylimiausius vyrus.

Ryžosi pokyčiams

Auksinės porelės – futbolininko Davido Beckhamo ir dizainerės Victorios Beckham – sūnus Brooklynas Beckhamas (17 m.) ryžosi kardinaliems išvaizdos pokyčiams: paauglys pasišviesino savo banguotus plaukus. Dalydamasis nuotrauka su nauja šukuosena B.Beckhamas dėkojo plaukų stilistui. Jam dėkojo ir ištikimi Brooklyno gerbėjai, patikinę, kad šviesūs plaukai B.Beckhamui daug labiau tinka.

Tebeturi parako

Nors Holivudo aktoriui Jackie Chanui jau 62-eji, jis vis dar turi parako. Veiksmo filmų superžvaigždė iki šiol pavojingus triukus atlieka pats. Paparacai užklupo aktorių filmuojantis itin pavojingoje scenoje ant Sidnėjaus operos teatro stogo, kylančio į dangų net 65 metrus.

Džiaugėsi visi vaikai

Kulinaras Jamie Oliveris (41 m.) pas žmoną Jools Oliver (41 m.) ir naujagimį sūnų į Portlando ligoninę atvyko kartu su kitais keturiais poros vaikais. Mažylį ir mamą sveikino Poppy Honey Rosie (14 m.), Daisy Boo Pamela (13 m.), Petal Blossom Rainbow (7 m.) ir Buddy Bearas Maurice’as (6 m.). Džiaugsmu trykštantis tėvelis tikino, kad iki paskutinės minutės nežinojo, kokios lyties kūdikis gims, todėl vardo Jamie ir Jools kol kas neišrinko.

Gyvas aksesuaras

Osbourne’ų šeimos moterys atrado naujus aksesuarus – vietoj rankinių jos rankose nešiojasi... šunis. Sharon Osbourne (63 m.) (nuotr. kairėje) su Pomeranijos špicu Bella po pažastimi vaikščiojo po Holivudą, o jos dukra Kelly Osbourne (31 m.) tokios pat veislės kalytę Polly nešiojosi po Niujorką.

Apmaudi klaida

Apatinio trikotažo gigantas „Victoria’s Secret“ sulaukė pašaipų pasauliniu mastu. Internautams užkliuvo prastas nuotraukų redaktorių darbas – kompiuterinėmis programomis manekenės Martha Hunt (27 m.) ir Stella Maxwell (25 m.) buvo sutvarkytos taip, kad išsikreipė mastelis ir Marthos ranka tapo dvigubai ilgesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.