Nėščią įžymybę šildo ir buvęs vyras

Amerikiečių dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez (47 m.) pastaruoju metu netveria džiaugsmu – netrukus ją vėl aplankys gandrai.

Nėščią įžymybę šildo ir buvęs vyras.<br>Scanpix nuotr.
Nėščią įžymybę šildo ir buvęs vyras.<br>Scanpix nuotr.
J.Lopez su būsimo kūdikio tėvu C.Smartu.<br>AFP nuotr.
J.Lopez su būsimo kūdikio tėvu C.Smartu.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Aug 21, 2016, 10:03 AM, atnaujinta May 15, 2017, 7:58 AM

Nors J.Lopez oficialiai dar nepaskelbė apie savo nėštumą, tačiau garsenybės aplinkos žmonės nutekino žinią, kad Jennifer yra trečią mėnesį nėščia.

Kalbama, kad būsimasis tėvas šokėjas Casperas Smartas (29 m.) savo mylimosios jau seniai prašė padovanoti jam kūdikį, ir, matyt, įkalbėjo.

Jennifer su gerokai jaunesniu Casperu pradėjo susitikinėti 2011 metais. Daugelis abejojo šių santykių ilgaamžiškumu. Buvo manančių, kad C.Smartas tik naudojasi Jennifer šlove ir pinigais.

Pora 2014 metais nutraukė santykius. Anot gandų, C.Smartas buvo itin susižavėjęs modeliu transseksualu. Jennifer trūko kantrybė ir ji išgrūdo jaunuolį lauk.

Bet praėjus pusmečiui po išsiskyrimo jie susitaikė ir, atrodo, yra laimingi.

Savo asmenine laime J.Lopez dalijasi ir su aštuonmečių dvynių Maximilliano bei Emme tėvu, buvusiu vyru aktoriumi ir dainininku Marcu Anthony (47 m.). Jiems pavyko po skyrybų išsaugoti šiltus santykius. Buvę sutuoktiniai palaiko vienas kitą ir dažnai susitinka.

Neseniai Jennifer ir Marcas smagiai leido laiką Las Vegase (JAV). Kompaniją jiems palaikė antrosios pusės. Marcas su trečiąja žmona modeliu Shannon De Lima (28 m.) apsilankė J.Lopez koncerte.

Po koncerto Marcas, jo žmona, Jennifer mylimasis bei jų draugai nuskubėjo į užkulisius ir visi įsiamžino bendroje nuotraukoje, kuri buvo išplatinta socialiniuose tinkluose.

Prie jos Marcas ir Shannon parašė: „Nuostabiai praleidome laiką Las Vegase. Įspūdingas šou. Sveikiname, mažyte!“

Jennifer ir Marcas susituokė 2004 metais, o 2011 metais pranešė apie sprendimą skirtis. Oficialiai santuoka buvo nutraukta 2014 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.