Dainininkės Beyonce grožis: 3 pagrindiniai patarimai

Muzikinius laurus skinanti amerikiečių dainininkė Beyonce (34 m.) domina ne tik karjeros pasiekimais. Kaip jai pavyksta visuomet gerai atrodyti ne tik scenoje, ant raudonojo kilimo, bet ir kasdienybėje?

Beyonce.<br>Instagram/Scanpix nuotr.
Beyonce.<br>Instagram/Scanpix nuotr.
Beyonce.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce.<br>Instagram nuotr.
Beyonce.<br>Instagram nuotr.
Beyonce.<br>Instagram nuotr.
Beyonce.<br>Instagram nuotr.
Beyonce.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 7:02 PM, atnaujinta May 14, 2017, 8:57 AM

Jos kūnu, veidu, plaukais ir dvasine pusiausvyra rūpinasi specialistų komanda, tačiau be jos pačios pastangų nieko nebūtų galima pasiekti.

Jei žvaigždė nekoketuoja, tai ji naudoja keletą triukų, kuriais gali pasinaudoti bet kuri mergina ir moteris.

1. Kosmetologo patarta ji paakiams skirtą kremą naudoja ne tik gležnai odai aplink akis. Toks kremas turtingesnis veikliomis medžiagomis nei įprastas, tad pravartu tepti visą veidą. Tiesa, prieš tai geriau pasitarti su savo kosmetologu – kas perdaug, gali būti nesveika, veiksmingasis kremas gali užkimšti poras.

2. Sutelkus dėmesį į veidą, pamirštamos kitos kūno vietos, kurios, tarsi dėlionė, yra taip pat svarbios žavingo jūsų paveikslo dalis. Drėkinti, maitinti reikia ne tik veido odą – nepamiršti kaklo, krūtinės, pilvo, nugaros ir kojų. Kasdien! Svarbu ne tik, kad kremu patepsite – tai ir maloniai, raminančiai veikiantys judesiai, nors kiek atstojantys masažą. Be to, jau ir paties ritualo galia yra svarbi.

3. Kad ir ką tepsite, kur kas svarbiau yra tai, ką dėsite į burną. Beyonce dieną pradeda nuo šviežiai spaustų sulčių. Ne, ne saldžių, egzotiškų, gardžių – geria kopūstų sultis. Su jomis ji gauna smūginę dozę vitamino K. Taip suaktyvinama virškinamojo trakto veikla, svarbiausia – ląstelių atsinaujinimo procesai. Kai organizmas teisingai užkurtas – veido negadins pajuodę paakiai ar pilka oda.

„Daug galima pasiekti pasitelkus jau vien tokias paprastas priemones, svarbiausia – kad jos taptų kasdienybės dalimi“, – įsitikinusi Beyonce.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.