Žvaigždžių savaitėje – netikėtas Lenos Dunham protestas

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? Žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Lena Dunham (kairėje).
Lena Dunham (kairėje).
Emma Stone.
Emma Stone.
Emma Stone ir Ryanas Goslingas.
Emma Stone ir Ryanas Goslingas.
Shannen Doherty.
Shannen Doherty.
Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan.
Lindsay vaikinas Denisas Papageorgiou.
Lindsay vaikinas Denisas Papageorgiou.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Sep 10, 2016, 8:46 PM, atnaujinta May 13, 2017, 12:00 PM

Meilės tema Venecijoje

Damieno Chazelle’io režisuotas miuziklas „La La Land“ su Ryanu Goslingu ir Emma Stone (27 m.) pradėjo varžybas dėl Auksinio liūto apdovanojimo ir paskelbė Venecijos kino festivalio atidarymą. Tiesa, ant raudonojo kilimo žibėjo tik Emma. Ryanas į pristatymą neatvyko.E.Stone šioje juostoje vaidina Miją – naivią romantikę, nesėkmingai vaikštančią iš vienos atrankos į kitą, kad prasimuštų į didžiąją sceną.R.Goslingas suvaidino Sebastianą, džiazo pianistą, kurio gyvenimo tikslas – išlaikyti aukštai pakeltą muzikos kartelę, nors jis pats sunkiai suduria galą su galu.Pora susitinka per automobilių spūstį Los Andžele, o vėliau ir viename įžymybių vakarėlyje, po kurio tęsia viliones stepo ir pramoginių šokių pasirodymais.“Norėjau, kad filmas atrodytų lyg sapnas, vykstantis tikrovėje“, – sakė režisierius ir paaiškino, kad dėl reikiamo apšvietimo kiekvieną dieną filmuodavo tik nuo 18 iki 19 valandos.

Jautri akimirka

Vaidmenimis televizijos serialuose „Beverli Hilsas 90210“ ir „San Fransisko raganos“ išgarsėjusi aktorė Shannen Doherty (45 m.) serga krūties vėžiu, tačiau nepraranda noro kabintis į gyvenimą. Savo ligos ji neslepia nuo gerbėjų ir dalijasi akimirkomis iš košmaru tapusio gyvenimo. Aktorę sunkiausiomis akimirkomis palaiko mama ir bendraamžis vyras fotografas Kurtas Iswarienko.Neseniai moteris pasidalijo įamžinta jautria akimirka – ligoninėje ją slaugantis vyras bučiuoja jai kaktą.“Yra daug vėžio pusių. Ši – viena jų. Chemoterapijos diena. Su Kurtu“, – prie nuotraukos rašė ji.Su Kurtu Shannen susituokė prieš penkerius metus. Ji yra sakiusi, kad vėžys tik dar labiau sustiprino jos ryšį su vyru.

Parodė tikrą kūną

Aktorės Lena Dunham (30 m., kairėje) ir Jemima Kirke (31 m.) įsiamžino neįprastoje „Lonely“ apatinio trikotažo reklamoje. Moterys fotografams Zarai Mirkin ir Harry Were’ui pozavo vonioje. Tačiau įdomiausia, kad Naujosios Zelandijos kompanija „Lonely“ nusprendė paviešinti nepagražintas nuotraukas ir taip išreikšti tarsi protestą prieš pernelyg nuglaistytas apatinio trikotažo modelių nuotraukas.

Širdies ilgai neskaudėjo

Modelis, aktorė ir drabužių dizainerė Lindsay Lohan (30 m.) vėl įsimylėjusi. Nepraėjo nė mėnuo po skyrybų su septyneriais metais jaunesniu sužadėtiniu Jegoru Tarabasovu ir ji jau turi naują draugą – restorano savininką Denisą Papageorgiou, kurį sutiko Graikijos Mikono saloje.Pora daug laiko praleidžia kartu paplūdimyje, eina pietauti, vakarieniauti ir šėlti naktį klubuose. Į tik draugiškus santykius jų elgesys nepanašus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.