Justina Stambrauskaitė rėžė: „Esu pasididinusi krūtinę ir to neslepiu“

„Esu pasididinusi krūtinę ir to neslepiu. Norėčiau panaikinti įdubusius, patamsėjusius paakius. Jei ateityje tam, kad jausčiausi patraukli, reikės dar kokių nors grožio procedūrų, nedvejodama darysiu“, – laidoje „Valanda su Rūta“ pasakojo 24-ejų viešųjų ryšių specialistė, renginių organizatorė Justina Stambrauskaitė, šešiolika metų vyresnio verslininko Danieliaus Bunkaus buvusi mergina.

Justina Stambrauskaitė sako neslepianti, kad jos krūtinė yra padidinta.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Justina Stambrauskaitė sako neslepianti, kad jos krūtinė yra padidinta.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Justina Stambrauskaitė sako neslepianti, kad jos krūtinė yra padidinta.<br>Organizatorių nuotr.
Justina Stambrauskaitė sako neslepianti, kad jos krūtinė yra padidinta.<br>Organizatorių nuotr.
Akimirka iš laidos „Valanda su Rūta“.<br>Organizatorių nuotr.
Akimirka iš laidos „Valanda su Rūta“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 6, 2016, 1:48 PM, atnaujinta May 11, 2017, 9:30 AM

Moteris neslėpė, kad ją traukia vyresni, subrendę vyrai. „Noriu su žmogumi augti, o ne jį auginti, todėl studentai manęs nedomina“ – sakė Justina.

Laidos tema: kodėl vis dažniau moterys kalba apie lydinčią vienatvę, nors gali džiaugtis ir išsilavinimu, ir puikia karjera, ir grožiu.

„Lietuvoje būdama išsiskyrusi ir su keturiais vaikais nebuvau reikalinga jokiam vyrui.

Anglijoje sulaukiu komplimentų ir dėmesio, o mano vaikų būrys vyrų negąsdina. Lietuvos moterims trūksta pasitikėjimo, savigarbos ir vieningumo viena kitos atžvilgiu. Su mumis elgiamasi taip, kaip leidžiame elgtis...“ – teigė kita laidos viešnia, keturių vaikų mama, knygų „Moteris iš raudonos audi“, ir „Mano karūna nematoma“ autorė Birutė Jakučionytė.

Tuo metu 38-erių Europos kūno rengybos čempionė, pasaulio vicečempionė ir lengvojo kultūrizmo čempionė Ilona pasakojo, dėl ko paaukojo savo išvaizdą.

Kadaise po gimdymo Ilona taip išgyveno dėl priaugtų kilogramų, kad griebusis operacijų, sporto ir kardinaliai pakeitusi gyvenimą nesustoja savęs tobulinti ir toliau.

Moteris jau tris kartus didinosi ir koregavo krūtis, išbandė ir hialurono injekcijas į lūpas, botulino toksiną. „Siekdama laimėjimų padariau ne vieną klaidą. Plastinės operacijos išgelbėjo mano moteriškumą... Priešingu atveju būčiau panaši į vyrą... Nepaisant to, kad esu ir protinga, ir graži, vyrai neretai elgiasi kaip su preke...“ – sakė Ilona.

„Papai, užpakalis, liemuo – taip save dabar pateikia daugelis jaunų moterų. Todėl nesistebėkite, kad vyrai jus vartoja – kaip prekę, kol smagu, kol nenusibostate... Mano jaunas bičiulis, apsirūpinęs vyras, iki šiol vienišas, nes dauguma merginų jam pasirašo po pirmų kokteilių... O su tokia šeimos juk nekursi...“ – pasakojo aktorius ir verslininkas Darius Balčiūnas-Pylipukas.

„Šiurpstu, kai matau, kaip elgiasi jaunos panelės, jaunos moterys. Nulis savigarbos. Jos lekia paskui vyrą, vos jam pamojus. Tad kodėl vyrai turėtų tokias vertinti...“ – sakė laidos svečias aktorius Gintaras Mikalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.