S. Jasaitis ir jo buvusi žmona V. Klizaitė-Jasaitienė santykius ir toliau aiškinasi teisme

Ketvirtadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nagrinėjama krepšininko Simo Jasaičio ir jo buvusios žmonos grožio konkursų nugalėtojos Vaidos Klizaitės-Jasaitienės skyrybų proceso byla.

Tęsiasi S. Jasaičio ir V. Klizaitės-Jasaitienės skyrybų byla: teisme nepasirodė nė vienas.
Tęsiasi S. Jasaičio ir V. Klizaitės-Jasaitienės skyrybų byla: teisme nepasirodė nė vienas.
Simas Jasaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Simas Jasaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Vaida Klizaitė-Jasaitienė.<br>T.Bauro nuotr.
Vaida Klizaitė-Jasaitienė.<br>T.Bauro nuotr.
Dabartinė Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>LR archyvo nuotr.
Dabartinė Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 6, 2016, 10:52 AM, atnaujinta May 11, 2017, 9:50 AM

Šį kartą teisme buvo tikimasi išvysti ne tik Simą, bet ir dabartinę jo žmoną Oksaną Pikul-Jasaitienę, kuri turėjo patvirtini apie neadekvačių alimentų mokėjimą, tačiau teismo durų nepravėrė nei Simas su Oksana, nei Vaida.

S.Jasaitis bylinėdamasis siekia pakeisti savo vaiko išlaikymui skirtų išmokų dydį. Su tokiu prašymu į teismą jis kreipėsi dar praėjusių metų pabaigoje.

Krepšininkas savo prašymą argumentuoja tuo, kad šiuo metu yra bedarbis (nėra pasirašęs sutarties su jokiu krepšinio klubu), šiuo metu augina antrą mažametį vaiką, o dabartinė žmona šiuo metu taip pat yra motinystės atostogose, todėl negauna jokių pajamų. Tiesa, sutarties S.Jasaitis neturėjo kreipdamasis į teismą. Vėliau jis pasirašė sutartį su vienu Italijos klubu.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad po ilgai trukusio skyrybų proceso V.Jasaitienė ir S.Jasaitis išsiskyrė 2011-aisiais. Pora susituokė dar 2003-iaisiais, tačiau prieš oficialias skyrybas jau kurį laiką negyveno kartu, o S.Jasaitis jau buvo pradėjęs romantiškus santykius su „Naujų pupyčių“ lydere O.Pikul.

Po skyrybų teismas vaiko motinai V.Klizaitei-Jasaitienei priteisė daugiau nei 2 mln. litų, prabangius apartamentus, kurių kaina tuomet viršijo daugiau nei pusę milijono litų, ir prabangų „Porsche Cayenne“ automobilį. O iki sūnaus pilnametystės teismas S.Jasaitį kas mėnesį įpareigojo jo išlaikymui sumokėti dar po 4500 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.