Viktorija Jakučinskaitė – apie moterų bendrystę ir nuotykius

Viktorija Jakučinskaitė: „Mamos ir dukros ryšis padeda nepasiklysti

Viktorija Jakučinskaitė su dukterimis.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Viktorija Jakučinskaitė su dukterimis.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Viktorija Jakučinskaitė su dukterimis.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Viktorija Jakučinskaitė su dukterimis.<br>R.Mickevičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 18, 2016, 1:42 PM, atnaujinta May 10, 2017, 4:28 PM

Mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja, dizainerė ir dviejų vaikų mama Viktorija Jakučinskaitė teigia, kad gyvenime labiausiai vertina ir saugo ryšį su dukromis. Visus šio nuostabaus jausmo ženklus galima išvysti dizainerės kūryboje.

„Tiulio fėja“ gimė iš meilės mano dukroms. Kas kartą žvelgdama į jas, matau ne tik mažutes rudas akis, persiko švelnumo skruostus, bet ir po šelmiška šypsena besislepiantį naiviai mielą tikėjimą stebuklais, fėjomis ir karalystėmis. Branginu tai, kaip didžiausią savo gyvenimo turtą, kuris kas kartą įkvepia kurti“, – atvirauja Viktorija.

Savo kūryboje ji stengiasi pabrėžti mamos ir dukros santykį. Viktorijos nuomone, tai neįkainojamas ryšis tarp moterų.

„Tai tyli ir stipri sąjunga, perduodanti moteriškumo paslaptį. Kaip mama ir kūrėja, negaliu nepastebėti jautrių akimirkų, kuomet drąsinančios mamos rankos apglėbia jaunosios pečius, mažos krikščionės delniukai stipriai suspaudžia brangiausio jai žmogaus plaštaką, o šalia stovi išdidi sesuo – krikšto mama, kuri taip pat nuo šiol saugos mažylę ir dalinsis moteriškais patarimais...“, – savo įkvėpimo momentais dalinasi „Tiulio fėja“ įkūrėja.

Kurdama savo naujausią proginių suknelių kolekciją, Viktorija šiemet sugrįžta prie mamos ir dukros saito. Pasak dizainerės, jis visada buvo ir bus jai svarbus.

„Svarbiausia tikėti tuo ryšiu ir nepamiršti, nes ši moteriškumo ir motinystės jėga svarbi puoselėjant šeimos tradicijas. Būtent ji padeda mažoms mergaitėms nepasiklysti šiandienos „veidrodžių karalystėje“. Jos dėka stebuklai ir vaikiškas pasaulis, kupinas smagių nuotykių, būna saugus ir pasakiškas. Tad kiekvienai išdykėlei Alisai ir jos mamai linkiu gražių ir šiltų santykių, artimų arbatos popietės pokalbių ir keleto nuotykių per metus, kad gyvenimo romanas nebūtų nuobodus“, – šypsosi Viktorija Jakučinskaitė.

Lapkričio 12 d. „Tiulio fėja“ pristatys 2017 metų išskirtinių vestuvinių bei proginių suknelių kolekciją. Iškilmingai jaukioje viešbučio „Grand Resort“ salėje „Grand Opera“ vyksiantis renginys turėtų priminti Lewis Carroll klasikinio literatūros šedevro herojės Alisos nuotykius veidrodžių karalystėje. Suknelių pristatyme dalyvaujančios damos, būsimos nuotakos ir kiti garbūs svečiai galės ne tik iš anksto pasiruošti svarbiausioms metų šventėms, bet ir aristokratiškai pasimėgauti penktosios valandos arbatėle, pabendrauti bei kūrybinėse dirbtuvėse iš arčiau susipažinti su Viktorijos Jakučinskaitės darbais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.