„Vogue“ papuošusi V. Beckham prakalbo apie santykius su vyru ir AIDS

Prieš keletą dienų paviešintas naujausias australiško „Vogue“ žurnalo numeris, kurio viršelį papuošė buvusi dainininkė, britų dizainerė Victoria Beckham. Šįkart ji atvirai papasakojo apie savo šeimą.

Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Victoria Beckham.<br>„Vogue“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 12:18 AM, atnaujinta May 10, 2017, 3:41 PM

Lapkričio mėnesio numeriui duotame interviu garsenybė kalbėjo apie savo karjeros pasiekimus, stiprybės paieškas šeimoje, darbus keičiant pasaulį ir ateities planus.

Interviu papuošė įspūdingos Boo George'o fotografijos, kur V.Beckham tarsi atskleidė savo solidžiąją ir meniškąją asmenybės pusę.

„Jungtinės Tautos pakvietė mane tapti jų pasauline geranoriškumo ambasadore kovojant su AIDS. Tai – didžiulė garbė ir pareiga, kurią priimu labai rimtai. Jei aš galiu prisidėti prie AIDS prevencijos ir padėti vyriausybėms ir sveikatos ministerijoms steigti paramos programas jų šalyse, mes tikrai turime galimybę išnaikinti ŽIV ir AIDS ateityje. Tai – fenomenali gyvenimo patirtis“, – teigė B.Beckham.

Garsenybė taip pat dalijosi mintimis apie savo sėkmę iš muzikos pasaulio sėkmingai karjerą perkelti į mados pasaulį.

„Anksčiau mano gyvenime su mada nebuvo nieko bendro. Ir niekada nedariau to, kad kam nors ką nors įrodyčiau, išskyrus pačią save“, – kalbėjo dizainerė.

Šįkart ji nebijojo atvirai pakalbėti ir apie savo šeimą.

„Šeima visada bus pirmoje vietoje. Noriu būti geriausia mama ir žmona, kokia tik galiu būti. Retai išeinu linksmintis... Kai nedirbu, išeiname kartu su visa šeima. Davidas ir aš esame labai labai šiuolaikiški tėvai ir manau, kad tai yra pats svarbiausias dalykas. Abu dirbame, tačiau puoselėjame puikius santykius su vaikais“, – dėstė buvusi grupės „Spice Girls“ narė.

Tačiau ji neslepia, kad sunku vienu metu būti ir žmona, ir mama, ir verslo moterimi, valdančia prekės ženklą.

„Bet turiu puikią komandą ir vyrą, kuris nepaprastai mane palaiko. Mes palaikome vienas kitą, tad esame puikūs partneriai. Kai aš ne namie ir dirbu, Davidas būtinai bus čia, o kai jis dirba, namai tampa mano prioritetu“, – kalbėjo ji žurnalui „Vogue“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.