Para su princese: ką per dienas veikia princesė Eugenie?

Kaip atrodo princesės diena? Greičiausiai ji ne tokia spindinti, kaip galėtumėte tikėtis. Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II anūkė Jorko princesė Eugenie (26 m.) atskleidė savo dienotvarkę, nepamiršdama nieko: nei vakarienės su bičiuliais, nei karališkų pareigų vykdymo.

Ruošdamasi į renginį princesė Eugenie mėgsta išbandyti naują įvaizdį.
Ruošdamasi į renginį princesė Eugenie mėgsta išbandyti naują įvaizdį.
Penktą valandą vakaro baigusi darbą princesė imasi karališkųjų pareigų.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Penktą valandą vakaro baigusi darbą princesė imasi karališkųjų pareigų.<br>„Scanpix“ ir „ViDA Press“ nuotr.
Vakarienė mieste su draugais – dažna princesės pramoga.
Vakarienė mieste su draugais – dažna princesės pramoga.
Ruošdamasi į renginį princesė Eugenie mėgsta išbandyti naują įvaizdį.
Ruošdamasi į renginį princesė Eugenie mėgsta išbandyti naują įvaizdį.
Vakarienė mieste su draugais – dažna princesės pramoga.
Vakarienė mieste su draugais – dažna princesės pramoga.
Iš kairės: princesės Eugenie ir Beatrice.
Iš kairės: princesės Eugenie ir Beatrice.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Oct 28, 2016, 1:32 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:48 AM

6:45

„Harper’s Bazaar“ leidinyje rašoma, kad vos praplėšusi akis Jorko kunigaikščių Andrew ir Sarah dukra įsijungia kompiuterį ir perskaito asmeninius elektroninius laiškus.

„Mano mama nuolat priekaištauja: „Koks tikslas išsiridenti iš lovos tam, kad pasitikrintum elektroninį paštą? Tai gali sugadinti pirmąsias ryto valandas. Jei tik palauktum...“ Bet aš negaliu laukti!“ – tikino Eugenie.

Jau 7 valandą ryto aristokratė išeina į parką, kur sportuoja. Ten ji ne bėgioja, o atlieka įvairius pratimus: įtūpstus, pritūpimus, atsilenkimus ir kita. Tomis dienomis, kai Eugenie neina į parką, ji su drauge apsilanko sporto klube „Grace Belgravia“ (metinė narystė čia kainuoja apie 5 tūkst. eurų). Kartais princesė užsuka į parduotuvę, esančią visiškai šalia sporto klubo.

„Dėl šios parduotuvės per rytines treniruotes aš užuodžiu šviežių sviestinių ragelių kvapą ir visada pagalvoju: „Nesielkite su manimi šitaip!“ – juokėsi Eugenie.

8:15

Mergina grįžta namo, nusiprausia, pasipuošia. Dažniausiai pirmas žmogus, su kuriuo Eugenie pasikalba, yra jos mama arba jos vaikinas Jackas.

„Kartais aš visai nekalbu tol, kol neatvykstu į darbą. O kartais pasikalbu su savo šuneliu Jacku. Taip, mano vaikinas ir mano šuo turi vienodus vardus. Tai visiškas atsitiktinumas!“

8:45

Makiažo gudrybes puikiai išmananti princesė Eugenie pasidažo tiesiog automobilyje. Aristokratė teigia, kad riedančiame automobilyje ji geba nesunkiai pasidažyti. Labiausiai ją žavi „Bobbi Brown“ blakstienų tušas ir tos pačios firmos bronzinamoji pudra.

9:00

Princesė pradeda darbą šiuolaikinio meno galerijoje „Hauser & Wirth“. Dėl šio darbo prieš metus ji grįžo gyventi į Londoną iš Niujorko. Eugenie planuoja specialius projektus, remia perspektyvius menininkus ir organizuoja renginius.

„Nuo vaikystės domiuosi menu. Visada žinojau, kad tikrai nebūsiu dailininke, bet jaučiau, jog priklausysiu šiai industrijai. Džiaugiuosi, kad galiu pasidalinti savo aistra menui su kitais“, – sakė princesė Eugenie.

Aristokratė pasakojo, kad įprastai į darbą eina pasipuošusi suknele ir lygiapadžiais bateliais. Ji pradėjo avėti aukštakulnius visai neseniai, tačiau dienos pabaigoje juos nusiauna dėl sopančių kojų. Eugenie atviravo, kad nuoširdžiai stebisi, kaip filmuose aktorės nuolat avi aukštakulnius.

Drabužius Eugenie perka „Sandro“, „Maje“, „Zara“, Topshop„ parduotuvėse. Princesė tiesiog dievina „Rag & Bone“ aulinukus.

11:00

Darbe princesė domisi meno naujienomis. Ji skaito „New York Times“ meno skiltį, „Artnet“, „The FT“, „Contemporary Art Daily“. Popierinių laikraščių ji neužsisako, tad visas naujienas perskaito internete.

Eugenie taip pat patikrina kitų meno galerijų naujienas socialiniuose tinkluose. „Instagram“ tinkle aristokratė nuolat seka „Christie“, „Sotheby’s“ ir Niujorko modernaus meno muziejaus vadovo Klauso Biesenbacho naujienas.

13:00

Pietauti Eugenie eina į sveikuoliško maisto restoranėlį „The Detox Kitchen“. Princesė stengiasi nepietauti prie darbo stalo, mat per pietų pertrauką rekomenduotina atsiplėšti nuo veiklos.

Nors maistą aristokratė renkasi tiktai sveiką, rinkdamasi gėrimus ji nėra tokia griežta. Eugenie geria viską: pradedant žaliąja arbata ar kava, baigiant gazuotais vaisvandeniais.

15:00

Popiet meno galerijoje vyksta susirinkimai, kurių metu aptariami artimiausi organizuojami ir remiami renginiai.

17:00

Baigiasi oficiali darbo diena.“Darbas meno galerijoje labai malonus. Be to, jis sustiprina pareigos jausmą. Todėl aš dirbu iki penktos valandos, o po to vykstu atlikti karališkųjų pareigų. Aš ir mano sesuo Beatrice esame kelių labdaros organizacijų globėjos. Be to, mes stengiamės padėti močiutei ir seneliui taip, kaip tik galime. Juk tam ir yra šeimos nariai“, – tikino Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II anūkė.

18:00

Grįžusi namo princesė Eugenie persirengia ir išskuba į oficialų renginį. Aristokratė mėgsta išbandyti naujus įvaizdžius. Bandymas įsisprausti į rėmus – ne jai.

„Nenoriu, kad man būtų lipdomos etiketės. Vilkėjai tą patį drabužį dukart? Puiku! O galbūt jį vilkėjai tik kartą ir daugiau nebeketini juo rengtis? Irgi puiku!“ – įsitikinusi Eugenie.

20:00

Jeigu turi laiko, princesė eina vakarieniauti į miestą. Eugenie ir jos bičiuliai mėgsta išbandyti naujus restoranus. Mėgstamiausi princesės restoranai Londone – tai „Bocca di Lupo“ ir „Palomar“.

22:00

Nelygu, kur princesė praleido vakarą, priklauso jos tolesni planai. Dažnai Eugenie leidžia vakarus ruošdama valgį ir žiūrėdama televizorių. Jai itin patinka picos ir gruzdintos bulvytės, tačiau jomis princesė pasilepina tik tuomet, kai jaučiasi itin prastai.

Eugenie negali pakęsti bet kokių realybės šou, bet žiūri kulinarijos laidas ir televizijos serialus. Mėgstamiausi Eugenie televizijos serialai – „Kaip išsisukti įvykdžius žmogžudystę“ („How to Get Away With Murder“) ir „Svetimšalė“ („Outlander“).

Jei vakarus ji leidžia su Jacku, pora žiūri tokius serialus kaip „Vaikštantys numirėliai“ („The Walking Dead“) ir „Sostų karai“ („Game of Thrones“).

23:00

Šiuo metu aristokratė eina praustis. Eugenie nuolat naudoja „Jo Malone“ firmos „Eucalyptus & Mint“ veido prausiklį.

Eugenie miegamojo sienos nukabinėtos jos tėvų padarytomis kelionių nuotraukomis, įvairių meno kūrinių fotografijomis. Princesės kambaryje mėtosi daugybė batelių.

00:00

Princesė gulasi miegoti jau po vidurnakčio. Vis dėlto tiek miego jai pakanka. Bent jau taip tikina pati Eugenie.

Aristokratė teigė, kad ji labai artima su savo seserimi ir mama. Jos visada žino, kas vyksta viena kitos gyvenimuose.

Eugenie pasakojo, kad daugelis nustemba sužinoję, jog ji dirba visą darbo dieną. Dar labiau stebinantis faktas yra tai, kad Eugenie nugaroje yra metaliniai virbai, išlaikantys jos nugarą tiesią. Pasirodo, princesė gimė turėdama skoliozės patologiją. Tai liga, kai stuburas išlinksta į šoną. Aristokratei buvo atlikta operacija, kai jai buvo 12 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.