Su Bradu Pittu poruota Margot Robbie – tikra viliokė

Kalbama, kad su Angelina Jolie (41 m.) besiskiriantis Bradas Pittas (52 m.) vėl įsimylėjo, o jo naujoji Holivudo žvaigždės širdies dama – 26-erių australų aktorė Margot Robbie, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Robbie ir L.DiCaprio „Volstrito vilke“.
M.Robbie ir L.DiCaprio „Volstrito vilke“.
B.Pittas M.Robbie vadina geidžiamiausia moterimi Holivude.
B.Pittas M.Robbie vadina geidžiamiausia moterimi Holivude.
B.Pittas M.Robbie vadina geidžiamiausia moterimi Holivude.
B.Pittas M.Robbie vadina geidžiamiausia moterimi Holivude.
M.Robbie ir Alexanderis Skarsgardas filme „Tarzanas: džiunglių legenda“.
M.Robbie ir Alexanderis Skarsgardas filme „Tarzanas: džiunglių legenda“.
Apie A.Jolie ir B.Pitto skyrybas paskelbta rugsėjį.
Apie A.Jolie ir B.Pitto skyrybas paskelbta rugsėjį.
Iki santuokos su B.Pittu A.Jolie turėjo romaną su amerikiečių modeliu J.Shimizu (nuotr.).
Iki santuokos su B.Pittu A.Jolie turėjo romaną su amerikiečių modeliu J.Shimizu (nuotr.).
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Nov 26, 2016, 7:05 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 1:18 AM

Esą romanas trunka jau apie mėnesį, tačiau B.Pittas, kuriam visada patiko blondinės, seniai simpatizavo jaunai aktorei. Jis labai norėjo įtraukti Margot į savo prodiuserių bendrovės „Plan B Films“ projektus, bet atsisakydavo ketinimų dėl A.Jolie pavyduliavimo.

Artimas B.Pitto draugas pasakojo, kad jis laiko merginą viena talentingiausių jaunųjų aktorių: „Bradas sakė, kad Margot – karščiausia ir geidžiamiausia moteris Holivude. Jis labai stengiasi pelnyti jos dėmesį. Manau, jis neliks vienišas. Be to, Margot, kitaip nei Angelina, – visiškai jo tipo moteris.“

Tiesa, kalbama, kad M.Robbie dar nuo 2013 metų draugauja su režisieriaus padėjėju Tomu Ackerley, tačiau romano su B.Pittu šalininkai tvirtina, esą tie santykiai jau nutrūkę ir dabar simpatiškosios blondinės širdis priklauso Bradui.

Aktorė M.Robbie gimė 1990-ųjų liepos 2-ąją Australijoje, Gold Koste, fermerio ir fizioterapeutės šeimoje. Vaikystę praleido fermoje. Baigusi koledžą 17-metė išvyko į Melburną ir pradėjo aktorės karjerą.

Televizijoje mergina debiutavo 2008-aisiais detektyviniame seriale „Žmogžudysčių skyrius“, o išgarsėjo vaidmenimis serialuose „Kaimynai“ ir „Pan Am“.

Taip pat M.Robbie yra nusifilmavusi juostose „Laiko tiltas“, „Didžioji skola“, „Susikaupk“, „Tarzanas: džiunglių legenda“, „Volstrito vilkas“.

Už Naomi Lapaljos vaidmenį pastarajame filme aktorė buvo nominuota „Empire Awards“ ir BAFTA premijoms.

Kaip skyrybas su B.Pittu išgyvena A.Jolie? Kalbama, kad ji nieko nenori girdėti apie vyrus.

Ne paslaptis, kad A.Jolie jaunystė buvo audringa. Be kita ko, ji turėjo romanų su moterimis, tačiau ištekėjusi, regis, pamiršo eksperimentus.

Tad visus apstulbino jos buvusios draugės Jenny Shimizu (49 m.) žodžiai, esą A.Jolie neseniai prisipažino nutarusi vėl užmegzti romaną su moterimi.

Tai nustebino ir J.Shimizu – juk Angelina kadaise būtent jai tvirtino, kad B.Pittas yra didžioji jos meilė.

„Angelina pasakė Jenny, kad deda kryžių santykiams su vyrais – nuo šiol ją domina tik moterys“, – pasakojo šaltinis portalui „Radaronline“.

Portalo duomenimis, ryšius su buvusia mylimąja Angelina atnaujino dar likus mėnesiui iki skyrybų proceso su B.Pittu pradžios.

O žmonės iš A.Jolie aplinkos apskritai stebisi, kad santuoka su B.Pittu truko taip ilgai: esą ji visada pirmenybę atiduodavo moterims.

Žinoma, kad J.Shimizu nebuvo vienintelė A.Jolie mergina, bet tik su ja aktorė ilgiau palaikė santykius.

Jos susipažino dešimtojo dešimtmečio pradžioje per juostos „Ugningos merginos“ (Foxfire) filmavimą ir po kiek laiko Angelina pareiškė, kad netgi susituoktų su mylimąja.

Tiesa, tuo metu ji susitikinėjo su aktoriumi Johnny Lee Milleriu ir galiausiai už jo ištekėjo.

O J.Shimizu 2014 metais susituokė su mados įvaizdžio kūrėja Michelle Harper.

Kokia likimo ironija! 1988-aisiais Angelina žurnalui „Vanity Fair“ prisipažino, kad jai visai nepatinka lovoje pernelyg liesos moterys.

„Nuo to laiko, kai pradėjau susitikinėti su moterimis, žinau, ką reiškia apkabinti lazdą, – pareiškė aktorė, kurią vėliau žiniasklaida įtarė sergant anoreksija. – Ne to reikia, kai gesini šviesą.“

Garsiausios Holivudo poros skyrybų istorijoje atsirado naujienų: B.Pittas, kuris buvo sutikęs vaikų globą atiduoti A.Jolie, vis dėlto nutarė kovoti dėl atžalų.

Brado atstovai paviešino garso įrašus iš lėktuvo, kai jis neva užgauliojo vaikus. Pasirodo, jokio smurto ir ginčo nebuvo. Agresyvaus ir nevaldomo tėvo įvaizdį sukūrė Angelinos advokatai, kad ji viena gautų teisę globoti vaikus.

Aktoriaus atstovai įsitikinę: jų turimi įrodymai liudija, kad A.Jolie toli gražu nėra tokia, kokią ją mano esant gerbėjai.

Rūpestinga motina, labdarė, geros valios ambasadorė, kovotoja už mažumų teises ir apskritai ideali moteris – ne kas kita, kaip ilgo ir kruopštaus įvaizdžio kūrėjų darbo rezultatas.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.