50-metį perkopusios žvaigždės laužo seksualumo standartus

Legendinis erotinis kalendorius „Pirelli“ kaskart vis labiau laužo standartus. 2017-ųjų kalendorių norintiems įsigyti vyrams paruošta dar viena staigmena. Vietoj supermodelių šįkart pozavo tokios aktorės kaip Julianne Moore (55 m.) ir Robin Wright (50 m.).

Holivudo mūzos tapo legendinio kalendoriaus modeliais.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Holivudo mūzos tapo legendinio kalendoriaus modeliais.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Robin Wright.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Robin Wright.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Uma Thurman.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Uma Thurman.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Nicole Kidman.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Nicole Kidman.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Julianne Moore.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Julianne Moore.<br>P.Lindbergh (Pirelli) nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 5:41 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 8:13 PM

Garsaus fotografo Peterio Lindbergho įamžintos kino mūzos nuotraukose atspindėjo pagrindinę fotosesijos idėją – natūralų grožį ir moteriškumą. 44-ajame kalendoriuje atsiras iš viso 14 visame pripažintų aktorių nuotraukos, rašo portalas „The Daily Mail“.

Paveikios fotografijos tarsi kalba: mažiau yra daugiau. Šįkart, kalendoriuje mažiau ir nuogo kūno, tačiau daugiau subtilumo, elegancijos, sofistikuoto meno.

„Ant mano veido nebuvo jokio makiažo, tik susivėlę plaukai ir patinusios akys, nes buvau neseniai nubudusi. Tačiau fotografas man sakė: „ne ne ne, tu esi tobula“. Jis vertina dvasingumą ir nemano, kad kas nors yra negražus. Ir jam natūralumas taip patinka, kad nė galėjau pasakyti ne“, – po fotosesijos kalbėjo aktorė J.Moore.

Kultinio serialo „Kortų namelis“ aktorei R.Wright pozavimas meniškoms, tačiau seksualioms fotografijoms nebuvo paprastas.

„Sunku būti prieš kamerą ir būti stebimai daugybės žmonių. Nemėgstu savęs atskleisti ir būti pažeidžiama tokiu būdu. Geriau kasdien vaidinsiu kitą charakterį“, – prisipažino aktorė.

Nespalvotai fotografijai, skirtai kalendoriui, pozavo ir šarmingoji Holivudo žvaigždė Nicole Kidman (49 m.), apsirengusi tik balta palaidine su petnešėlėmis.

„Moters galia yra drąsa būti savimi, galėjimas įeiti į kambarį ir būti savimi. Kai man pasakė, kokios skirtingos moterys pozuos šiam „Pirelli“ kalendoriui, pamaniau, kad man bus garbė būti šioje kompanijoje“, – teigė N.Kidman.

Duodama interviu per kalendoriaus pristatymą N.Kidman prabilo ir apie moteriškumo svarbą auginant dukteris.

Keturių vaikų, iš kurių trys mergaitės, motina sakė išminties pasisėmusi iš savo mamos.

„Mano mama nuolat sakydavo, kad negalima leisti niekam palaužti tavo dvasios. Kai augini mažas dukras, labai svarbu joms parodyti, kaip susikurti savo vidinį pasitikėjimą“, – kalbėjo garsenybė, pripažinusi, kad ir savo mylimajam muzikantui Keithui Urbanui gražiausia atrodo be makiažo.

Dar viename kerinčiame kalendoriaus kadre galima išvysti ir legendinę aktorę Umą Thurman (46 m.). Ji netipiniam kalendoriui nusprendė pozuoti taip pat dėl fotografo P.Lidbergho idėjos – pavaizduoti laisvas ir save mylinčias, pasitikinčias moteris.

„Mano mama mėgdavo sakyti, kad grožis yra tai, kas natūralu. Manau, tai tiesa. Savęs priėmimas yra pirmas žingnis link tikro grožio“, – sakė aktorė.

Svarbiausias ateinančių metų kalendoriaus tikslas – mergaitėms pasiųsti žinutę, kad grožis turi būti būtent toks – natūralus ir sklindantis iš vidaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.