Pilotė pasaulį suvokia ir jį pateikia lyg gražiausią atviruką

Pasaulį jausti, matyti ir kitiems jį parodyti kitaip nei įprasta. Sunku, tačiau įmanoma. O tada prašvinta visai kitokios spalvos. Tokia idėja vadovaujasi švedė pilotė Malin Rydqvist (29 m.), kuri pilotuoja „Boeing 737“ lėktuvą.

Gražuolė skraido lėktuvu, o nusileidusi ant žemės skuba draugams parodyti vis kitokią jogos pozą.<br>„Instagram“ nuotr.
Gražuolė skraido lėktuvu, o nusileidusi ant žemės skuba draugams parodyti vis kitokią jogos pozą.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 2:46 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:09 AM

Ji gyvena Kroatijoje. Tačiau keliauja aplink pasaulį, vis savo socialinio tinklo „Instagram“ draugams nusiųsdama linkėjimus. Daugiau nei 58 000 sekėjų turinti Malin stebina ne tik lėktuvo skraidymu.

Atskridusi į gražiausią vietą, M.Rydqvist skuba džiaugtis. Ji praktikuoja jogą, todėl nuotraukose jogos pozos atrodo dar įspūdingiau.

Pilotė prasitarė, kad meilę jogai ji atrado po sunkios traumos, kuomet skaudžiai krito čiuoždama snieglente. 2008 metais ji nusprendė keisti savo gyvenimo būdą.

„Buvau viską išbandžiusi, tačiau joga tikrai mane pakeitė. Juk tai padeda save geriau suprasti ir būti geresniam kitiems. Tai priklausomybė“, – sako pilotė.

„Instagram“ gerbėjams sunku patikėti, kad įmanoma taip atrasti gyvenimo prasmę. Šokinėjimai nuo uolų, kelionės, muzika, išraiškingas Malin žvilgsnis – atrodo, kad tai netikra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.