Asmenukėse – Beatos Tiškevič nauja meilė ir Donato Montvydo kūdikio laukimas

Asmenukės (angl. „selfie“) – originalus būdas parodyti, ką veiki. Vienos asmenukės sukelia šypseną, kitos išprovokuoja komentarus, o į trečias tiesiog malonu žiūrėti. Būtent tokias garsenybių nuotraukas jums ir norime parodyti.

Beata Tiškevič su mylimuoju Sauliumi (kairėje) ir Donato Montvydo šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Beata Tiškevič su mylimuoju Sauliumi (kairėje) ir Donato Montvydo šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2016, 11:42 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:00 AM

Drabužių kūrėjos Ievos Mackevičienės ir jos vyro radijo ir televizijos laidų vedėjo Rolando Mackevičiaus bei sūnaus Motiejaus namuose – jauki Kalėdų dvasia. Šeima papuošė spindinčią eglutę.

Specialiai dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijai suknelę pasisiuvusi dizainerė Diana Vapsvė nutarė padaryti gerą darbą. Asmenuke ji pranešė, kad S dydžio suknelę dovanoja žmogui, kuris nuoširdžiai vertina jos kūrybą. „Bet kad galėčiau išrinkti tą vienintelę laimingą gerbėją, turite komentare parašyti ką nors labai gražaus ir pozityvaus“, – pridūrė ji.

Galbūt rožių puokštė, kurią laiko dainininkė Kristina Ivanova, yra nuo slapto gerbėjo? „Laimė ateina patyliukais, kai niekas nemato ir negirdi“, – rašė ji.

„Įsimylėjau“, – po asmenuke su naujuoju širdies draugu „Lietuvos ryto“ televizijos režisieriumi Sauliumi Baradinsku rašė aktorė Beata Tiškevič.

Dainininkė Rūta Lukoševičiūtė su vyru Mariumi mėgavosi tobulais orais. Nesenai susituokusi pora atostogavo Hurgadoje. Tegul medaus mėnuo niekada nesibaigia!

Lenktynininkas Dainius Matijošaitis (dešinėje) su bičiuliu linkėjimus siuntė tiesiai iš lėktuvo. Puikiai nusiteikę draugai skrido į Milaną.

Dainininko Donato Montvydo šeima laukia pagausėjimo! „Iš visos širdies dalijamės žinia, kuri mums atsako į mūsų paieškas ir įkvepia kaip niekas kitas. Dalytis ja – tai nebijoti dalytis meile, dėl kurios laukiame artėjančio stebuklo. Taip, mano mylima šeima prisijungia prie visų besilaukiančių, ir tai taip gera. Vertiname visų rūpestį ir palaikymą. Už supratingumą ir kantrybę ačiū spaudos atstovams. Donatas, Veronika, Adelė...“ – prie laime spinduliuojančios nuotraukos rašė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.