Siekti tikslų padės knyga, kurią rašysite patys

Lektorė ir asmeninių pokyčių konsultantė Milda Sabienė (dešinėje) ir fotografė, lektorė Giedrė Rein.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Lektorė ir asmeninių pokyčių konsultantė Milda Sabienė (dešinėje) ir fotografė, lektorė Giedrė Rein.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 12:33 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:51 AM

Savaitgalį Vilniuje pristatyta riboto leidimo knyga – „Planuokis 2017“, kurią jos autorės vadina naujos kartos darbo kalendoriumi. Ši knyga, kurią rašysite patys, padės siekti užsibrėžtų tikslų.

„Daugybė žmonių naudojasi darbo kalendoriais ir užrašinėmis – nuo moksleivių iki aukščiausio lygio vadovų. Mes siekėme, kad kalendorius skatintų ne tik suplanuoti dieną ir susirašyti darbo užduotis, tačiau taip pat padėtų surasti harmoniją ir nuosekliai siekti savo gyvenimo tikslų – ir asmeninių, ir darbo“, – pristatymo metu sakė lektorė ir asmeninių pokyčių konsultantė Milda Sabienė.

Tikslų siekimo knygą „Planuokis 2017“ ji parengė ir išleido drauge su Giedre Rein – fotografe ir lektore.   „Labai svarbu, kad išmoktume matyti visumą. Planuotis ne tik darbą, tačiau ir poilsį. Rūpintis savo sveikata ir tobulėjimu, nusimatyti prioritetus ir susitelkti ties svarbiausiu. Apžvelgti savo mėnesį ir užfiksuoti, kiek tikslų pasiekta, kokie pasikeitimai įvyko. Tik taip galėsime efektyviai prisitaikyti ir toliau judėti savo tikslo link“, – sakė G.Rein.

Naujos kartos darbo kalendoriaus pristatymo metu vyko ir praktinis seminaras. Jo metu paaiškinta kaip pildyti knygą, nuo ko pradėti, kokius žingsnius ir kokia seka žengti.

Auditoriją, kurios daugumą sudarė moterys, labiausiai domino kaip nusibraižyti siekiamų tikslų žemėlapį, kaip žinoti, ko siekti po 5 metų, kaip rūšiuoti darbus pagal skubumą ir svarbą, ar reikia tokios knygos, jei pildai elektroninį kalendorių, ir panašiai.

„Į daugelį klausimų atsako pati „Planuokis“ idėja – turėti knygą, kurios nenori paleisti iš rankų, kurioje pats gali rasti atsakymus, susirūšiavęs darbus ir prioritetus. Reikia suvokti, kad 90 proc. sėkmės siekiant tikslų priklauso nuo paties žmogaus. Mes norime, kad tuos likusius 10 proc. pridėtų „Planuokis“ – paprastas ir tuo pačiu efektyvus, lengvas, tačiau sutalpinantis visą reikiamą informaciją“, – sakė M.Sabienė.

Pasak knygos sumanytojų, „Planuokis“ skirtas ir vyrams, ir moterims – viskas priklauso nuo žmogaus ryžto siekti tikslo.   „Planuokis“ padės veikliems žmonėms, kuriems svarbu, kaip jie gyvena, kurie vertina kokybę ir supranta, kad būti aktyviam tai nereiškia būti efektyviam. Todėl labai daug dėmesio skyrėme ne tik struktūrai, bet ir dizainui, popieriui, viršeliui“, – sakė G.Rein.

„Planuokis 2017“ išleistas ribotu tiražu, kol kas įsigyti jį galima tik internetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.