71-erių Helen Mirren naujoje fotosesijoje švytėjo jaunyste

Britų aktorė Helen Mirren (71 m.) papuošė žurnalo AARP viršelį ir atvirai prisipažino, kad nespjauna į nuotraukų redagavimo programas. Tik nesupraskite neteisingai. H.Mirren mėgsta, kai profesionalai nutrina kompiuteriu vieną kitą raukšlę, bet persūdytas nuotraukų redagavimas jai yra nepriimtinas.

Helen Mirren fotosesija žurnalui AARP.<br>ViDA Press nuotr.
Helen Mirren fotosesija žurnalui AARP.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 10:47 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:30 AM

Per tą patį interviu kino legenda papasakojo ir apie tai, kaip ją gąsdina Didžiosios Britanijos apsisprendimas pasitraukti iš Europos Sąjungos (ES).

„Tai genties jausmas, nacionalizmas ir savisauga“, – sakė H.Mirren.

Aktorė su leidiniu AARP kalbėjosi įvairiausiomis temomis. Taip pat ir apie gana vėlai priimtą apsisprendimą ištekėti už režisieriaus Tayloro Hackfordo (71 m.). Garbaus amžiaus pora susituokė prieš 18 metų.

„Galų gale mes susituokėme, nes supratome, kad kartu ketiname būti amžinai. Mes susituokėme grynai dėl teisinių priežasčių. Tačiau visą laiką jautėme, kad mūsų šeimos nori, jog susituoktume.

Visada sakiau, kad neturiu nieko prieš santuoką, bet vestuvės yra ne mano skoniui. Visai kaip ropės. Prireikė daug laiko, kad pakeisčiau nuomonę. Man tereikėjo sutikti teisingą ropę“, – pasakojo H.Mirren.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.