Emily Ratajkowski pasitelkė visus savo privalumus ir išvedė vyrus iš proto

25-erių manekenė Emily Ratajkowski – ko gero, viena seksualiausių šios profesijos atstovių pasaulyje. Vos tik ją išvysta stipriosios lyties atstovai, pasipila neregėtas dėmesys šiai moteriai. Ji puikiai žino ką daro ir puikiai moka išvesti iš proto. Tikrąja ta žodžio prasme.

Emily Ratajkowski.<br>„Instagram“ nuotr.
Emily Ratajkowski.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 6:40 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:45 PM

Naujausioje žurnalo „Love Magazine“ fotosesijoje E.Ratajkowki sužibėjo itin karštomis spalvomis. Pradėkime nuo kūno linijų, kurios iškart krenta į akis.

Blizgantį ir tobulai ištreniruotą manekenės kūną apdengė gundantis dviejų dalių maudymosi kostiumėlis. Jis ir atvėrė slaptas vyrų fantazijas – viršutinė maudymosi kostiumėlio dalis surišta mazzgu ir vos dengia krūtis.

Aukšto liemens kelnaitės paryškino it nulietas Emily kojas. O dar tas žvilgsnis, kurio jai pavydėti gali kiekviena moteris. Na, ir vyras, į kurį šį gražuolė pasižiūri. Viską vainikavo leopardo rašto kailinukai su kuriais manekenė žaidė.

Žaidė ir su rankomis, kurias gražuolė jau žinojo, kur padėti, kad ji taptu dar seksualesnė. Grožis liejasi laisvai – štai tokia yra E.Ratajkowski.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.