Stilingoje šventėje žėrėjo ir papuošalai, ir buvusi N. Numavičiaus žmona

Ketvirtadienio vakarą prabangiame sostinės viešbutyje „Kempinski“ buvo pristatyti ne ką mažiau prabanga tviskantys itališki papuošalai „Marco Bicego“.

Iš kairės: Lina Numavičienė, „Fabra Ars“ vadovė Tamara Binevič ir Italijos ambasadorius Lietuvoje Stefano Taliani De Marchio, papuošalus pristatęs modelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Iš kairės: Lina Numavičienė, „Fabra Ars“ vadovė Tamara Binevič ir Italijos ambasadorius Lietuvoje Stefano Taliani De Marchio, papuošalus pristatęs modelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 7:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:45 PM

Šventišką unikalių papuošalų pristatymą surengė interjero galerija „Fabra Ars“, pakvietusi ištikimiausius savo draugus įvertinti naują juvelyrikos šedevrų kolekciją.

Tarp svečių buvo galima išvysti Italijos ambasadorių Lietuvoje Stefano Taliani De Marchio, verslininkę Vidą Kunstmonienę, šampano žinovę Jolantą Smičienę, buvusią milijonieriaus Nerijaus Numavičiaus sutuoktinę Liną Numavičienę ir kitus garbius visuomenininkus.

Italijos ambasadorius Lietuvoje S.Taliani De Marchio – aistringas „Marco Bicego“ papuošalų gerbėjas. Vakaro metu diplomatas tikino, jog šį prekės ženklą ypač mėgsta dėl nepriekaištingo aukso ir brangiųjų akmenų derinio.

Šie papuošalai jau pelnė pripažinimą visame pasaulyje kaip vienas didžiausių „kasdienės prabangos“ koncepcijos kūrėjų. Mat šiuolaikiniai papuošalai turi būti sukurti taip, kad galėtų būti dėvimi vienodai – tiek dieną, tiek ir vakare. Dizainas turi būti originalus, niekada nesikartojantis, tačiau turi turėti savo braižą, kuris būtų pastebimas iš pirmo žvilgsnio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.