L. DiCaprio mylimoji N. Agdal – išskirtinio grožio ir seksualumo moteris

Aktoriaus Leonardo DiCaprio (41 m.) mylimoji Nina Agdal (24 m.) – podiumų žvaigždė. Todėl nenuostabu, kad būtent ji pakerėjo svajonių jaunikį.

Nina Agdal.<br>ViDA Press nuotr.
Nina Agdal.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2016, 4:40 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:31 PM

Paviešinta naujausia Danijos modelio fotosesija, kurioje Nina sugebėjo atsiskleisti įvairiausiomis spalvomis. Miela, švelni, gundanti, labai moteriška – ko gi daugiau reikia?

Ji – naujausias maudymosi kostiumėlių „Adore Me's“ kolekcijos veidas. Šviesiaplaukė ilgakojė pražydo tarsi gėlė ir rodė išskirtinį grožį bei akinančią ir natūralią šypseną.

Kalbama, kad „Oskaro“ laimėtojas L.DiCaprio ir 24 metų modelis Nina Agdal jau pavasarį ketina tuoktis. 

Leidinio „Life & Style“ duomenimis, iškilmėms pora pasirinko Šv.Bartolomėjaus salą Karibų jūroje. Ceremonijoje vargu ar bus daug svečių – jaunavedžiai ketina kviesti tik artimiausius draugus, tokius kaip Kate Winslet, Tobey Maguire’ą su žmona, Luką Haasą.

Leo ir Nina pažįstami seniai. Bent jau kaip leidinio „Daily Mail“ reporteriui tvirtino manekenės senelė, aktorius su jos anūke pirmą kartą susitiko prieš penkerius metus.

Gandas apie jų flirtą pasklido pernai, tačiau išties romantiški Ninos ir Leonardo santykiai užsimezgė tik šįmet. Birželį pora meiliai leido laiką vienoje Bahamų salų, nekreipdami dėmesio į glamones ir bučinius fiksuojančius fotografus. Iki N.Agdal aktorius turėjo daugybę romanų su podiumo gražuolėmis.

Vien per pastaruosius dvejus metus jis spėjo padraugauti su Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Chelsey Weimar ir Roxy Horner. Anksčiau L.DiCaprio palaikė santykius su manekenėmis Bar Refaeli ir Gisele Bundchen, tačiau vesti vis nesiryžo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.