Žvaigždžių savaitėje – amžinas H. Mirren grožis ir kova su vėžiu

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Helen Mirren (kairėje) ir Shannen Doherty.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Helen Mirren (kairėje) ir Shannen Doherty.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 10, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:22 PM

Nespjauna į „Photoshop

Aktorė Helen Mirren (71 m.) papuošė žurnalą AARP ir atvirai prisipažino, kad nespjauna į nuotraukų redagavimo programas. Tik nesupraskite neteisingai. H.Mirren mėgsta, kai profesionalai nutrina kompiuteriu vieną kitą raukšlę, bet perdėtas nuotraukų redagavimas jai nepriimtinas. Per interviu kino legenda taip pat papasakojo, kad ją gąsdina „Brexit“, ir apie vėlyvą santuoką su režisieriumi Tayloru Hackordu.

Kas nutiko gražuoliukui?

Kanadiečių dainininkas Justinas Bieberis (22 m.) savo įvaizdį keičia kaip chameleonas. Vis dėlto kartais jis prašauna pro šalį. 4 valandą ryto paparacai užfiksavo J.Bieberį grįžtantį į viešbutį po koncerto dūzgių. Berniuko saldainiuko etiketę pelnęs Justinas tą naktį visai neatrodė saldžiai, veikiau netvarkingai: jo batraiščiai buvo atsirišę, prie kostiuminių kelnių su kantu ir margų marškinių dainininkas priderino sunkią plačią striukę, dryžuotą megztą kepurę ir didelius akinius metaliniais rėmeliais. Žavesio atlikėjui nepridėjo ir neprižiūrėta kelių dienų barzda bei ūsai.

Nesiruošia pasiduoti

Su krūties vėžiu kovojanti aktorė Shannen Doherty (45 m.) apie savo kančias ir potyrius pasakoja viešai, bandydama šviesti visuomenę šiuo jautriu klausimu. „Pirma radioterapijos diena. Atrodau taip, tarsi norėčiau pabėgti. Taip ir buvo. Radioterapija mane gąsdina. Galbūt dėl to, kad nematau lazerio, gydymo, tik mašiną, judančią aplink mane. Esu tikra, kad priprasiu, bet šiuo metu... Aš nekenčiu jos“, – dalydamasi nuotrauka iš palatos rašė Shannen.

Išsikėlė į parką

Sidnėjuje originaliai pristatytas baletas „Alisa Stebuklų šalyje“ („Alice’s Adventures in Wonderland“). Spalvingais kostiumais pasipuošę baleto šokėjai parodė baleto ištrauką po atviru dangumi – haidparke.

Riedlenčių entuziastas

Dizainerės Victorios Beckham ir buvusio futbolininko Davido Beckhamo atžala Brooklynas Beckhamas (17 m.) – įvairiausios aktyvios veiklos entuziastas. Praėjusią savaitę paauglys Londone buvo pastebėtas važinėjantis riedlente. Išvydęs paparacus Brooklynas mielai jiems papozavo, net parodė triukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.