Seksualią nuotrauką žadėjusios politiko žmonos gerbėjai liks nieko nepešę

Sekmadienio vakarą politiko Lino Jonausko žmona dizainerė Evita nutarė pasilinksminti. Įkėlusi savo nuotrauką prie eglutės, moteris už 500 patiktukų pažadėjo nusifotografuoti tik su maudymosi kostiumėliu.

Evita Jonauskė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Evita Jonauskė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 4:58 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:04 PM

„Surenku 500 like'ų, prie eglutės nusifotografuoju su bikiniu“, – intrigavo Evita savo gerbėjus.

Po tokio pareiškimo, kaip mat draugai pradėjo mėgti jos įrašą, komentuoti. Žinoma, būta ir daug kandžių, E.Jonauskę kritikuojančių komentarų. Tačiau pati moteris problemų dėl šio savo viešo pareiškimo nemato – apie tai ji diskutavo įrašo komentaruose.

Jau kitą dieną prie jos nuotraukos buvo matyti daugiau nei 700 feisbuko patiktukų. Trūko tik vieno – kada gi Evita įkels nuotrauką su maudymosi kostiumėliu?

„Komentare rašiau, kad nuotrauką pasidarysiu ir ją padovanosiu vyrui. Draugų neapgavau – juk sakiau, kad pasidarysiu, bet nesakiau, kad publikuosiu. Juk dabar susikaupimo ir rimties metas – Adventas... Kokie dar bikiniai ir nuogybės“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Evita.

Kodėl ji sugalvojo draugams sukelti tokią intrigą?

„Draugai, kurie tikrai mane pažįsta, žinojo, kad sugalvojau pajuokauti feisbuke. Mačiau daug nuotraukų su gražiomis eglutėmis ir parašymais apie artėjančias šventes. Norėjau pasielgti kitaip ir pažaisti žaidimą. Buvo įdomu, kiek žmonių norės pamatyti mane su bikiniu. Taip pat buvo įdomu, kiek „draugų“ mane pasmerks. Komentarų išties buvo įvairių. Net nemaniau, kad lietuviai tokie dievobaimingi ir puritoniški! Ypač tie, kurie ėmė gailėtis mano vyro. Na, kas jų nuomone tą nuotrauką darė?“ – šypsojosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.