Žavingoji aktorių pora pirmą kartą visuomenei parodė savo dukras

Holivudo Šlovės alėja, kurioje atidengta aktoriaus Ryano Reynoldso (40 m.) vardo žvaigždė, tapo priežastimi visuomenei parodyti savo ir žmonos aktorės Blake Lively (39 m.) dukreles.

R.Reynoldsas ir B.Lively pirmą kartą parodė savo atžalas.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.Reynoldsas ir B.Lively pirmą kartą parodė savo atžalas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 10:04 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:18 PM

Nuo visuomenės gana akylai savo asmeninį gyvenimą slepianti pora nusprendė, kad ši svarbi tėčiui proga negali apsieiti ir be atžalų.

Gerbėjai pirmą kartą ketvirtadienį išvydo judviejų dukreles – dvejų metų James ir vos dviejų mėnesių naujagimę, kurios vardo iki šiol niekas nežino.

Svarbią dieną žavioji šeimyna tryško puikia nuotaika, o įsidrąsinu vyresnėlė James netgi sugebėjo nugvelbti mikrofoną ir taip dar labiau atkreipti visų dėmesį.

Tądien šeimai, rodosi, nelabai ir egzistavo visas likęs pasaulis. Damos visą dėmesį skyrė vienu populiariausių aktorių laikomam tėčiui ir vyrui, fotografavusi prie jam skirtos žvaigždės alėjoje bei reiškė šiltus šeimyninius jausmus.

„Noriu padėkoti savo žmonai Blake, kuri sėdi čia ir kuri man yra viskas. Tu esi geriausias man kada nors nutikęs dalykas. Su skleidi gėrį. Mano gyvenimas su tavimi geresnis. Tu man pagimdei man du nuostabiausius vaikus, kokių tik galėjau tikėtis“, – savo kalboje sakė R.Reynoldsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.