„Baro“ nugalėtojo Laimio Bartasūno pokyčiai nustebino Manto Katlerio gerbėjus

Humoristas Mantas Katleris nusifotografavo su pirmojo „Baro“ laimėtoju Laimiu Bartasūnu ir taip feisbuke sukėlė tikrą sumaištį. Kodėl? Laimio gerbėjai neatpažįsta, mat vyras kardinaliai pasikeitęs.

„Baro“ nugalėtojo Laimio Bartasūno pokyčiai nustebino Manto Katlerio gerbėjus.<br>Asmeninio albumo, LNK ir „L'albero“ nuotr.
„Baro“ nugalėtojo Laimio Bartasūno pokyčiai nustebino Manto Katlerio gerbėjus.<br>Asmeninio albumo, LNK ir „L'albero“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 3:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:03 PM

Pats M.Katleris negailėjo jam komplimentų:

„Per savo gyvenimą esu su nemažai žmonių nusifotkinęs. Ir politikų, ir sportsmenų, ir šou verslo RYKLIŲ. Bet labiausiai įsimins vis tiek fotkė su Laimiu iš „Baro“.

Jaunesni dabar galvojat, koks čia Laimis iš „Baro“. Per „Du barus“ nebuvo gi tokio. O aš jums sakau, kad „Baras“ buvo tik vienas. Tas tikrasis. Su Britva, Dainiuku, ir Laimiu iš „Baro“.

„Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ Laimis yra atvirai papasakojęs apie savo pokyčius.

Praėjus trylikai metų po realybės šou „Baras“ L.Bartasūnas įsitikinęs – dabar tokiai avantiūrai nesiryžtų. Juk žmogus išgyvena skirtingus gyvenimo laikotarpius, todėl, matyt, dabar kitoks suvokimas. Kitokia ir Laimio išvaizda – gatvėje vyrą sunku atpažinti. Žavus žilaplaukis priverčia atsisukti ne vieną praeivį. Per tiek metų nepasikeitė tik viena – nuolatinė kova už teisybę. Visą interviu galite rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.