„Skinija“ dovanojo lietuviams ypatingas kojines, kurių pagaminta tik du šimtai porų

„Skinijos“ meistrai 20 metų jubiliejaus proga Lietuvos rinkai pristatė ypatingas kojines. Galima pajuokauti, kad jos nedaro tik vieno – nevaikšto už jus. Šis gaminys – naujausių turimų gamybos technologijų, labiausiai pasaulyje vertinamų žaliavų, dviejų dešimtmečių „Skinijos“ meistrų patirties ir lašelio aristokratiško žaismingumo sintezė – tarsi vyšnia ant torto. Bet apie viską iš eilės.

Kojines galima įsigyti tik firminėse „Skinija“ parduotuvėse, įsikūrusiose didžiųjų Lietuvos miestų prekybos centruose.<br>Iš „Skinija“ archyvo
Kojines galima įsigyti tik firminėse „Skinija“ parduotuvėse, įsikūrusiose didžiųjų Lietuvos miestų prekybos centruose.<br>Iš „Skinija“ archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 3:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:35 PM

Įdomu tai, kad naujosios kojinės – geidžiamas objektas, tačiau tam tikra prasme jį teks sumedžioti. Tai „Special Edition“ gaminys, kurio pagaminta tik 200 porų. Ši maloni smulkmena sukuria klientui išskirtinumo, ypatingo dėmesio jam pojūtį.

Kuo ypatingas šis gaminys? Dirbti su ypač plonais, natūraliais ir pačiais brangiausiais pluoštais – visada iššūkis. Labai svarbu išsaugoti gerąsias natūralių pluoštų savybes, derinti skirtingas žaliavas, kartu sukuriant dėvėjimui atsparią konstrukciją. Kojinėse dera aukščiausios kokybės vilna, šilkas ir organinė medvilnė – net 98 % natūralumo!

Šių kojinių išorėje esantis prabangus sluoksnis, numegztas iš minkštos – tik 20, 5 µ (mikronų) merino vilnos, kuri, derinama su šilku, tampa labai švelni. Vidinis kojinių sluoksnis pagamintas iš organinės medvilnės, kuri apsuka elastano siūlą, tad oda liečiasi tik su medvilne. Dėl šios ypatingos mezgimo technologijos minkšta ir švelni medvilnė priglunda prie kojos, o temperatūrą reguliuojanti lengva vilna, persipynusi su šilku, lieka kojinės išorėje. Taip užtikrinamas ne tik maksimalus komfortas, bet ir puiki termoreguliacija. Šiose itin plonose kojinėse dera prabanga, elegancija ir natūralumas.

„Special Edition“ kojinių poros kaina – tik 15 Eur. Nors pasaulyje galima rasti įvairių žaliavų derinių kojinėse, tad natūralu, kad galima būtų rasti ir artimų analogų, tačiau jų kaina tikrai būtų kur kas didesnė. Nedidelė kojinių kaina – tai malonus „Skinija“ reveransas klientui. Kaip renkatės, kokias vyriškas kojines pirkti? Ar daug dėmesio skiriate kojinių sudėčiai? Vis daugiau žmonių rinkdamiesi kojines atkreipia dėmesį į gamybai naudotas žaliavas, sudėtį, kaip jos dėvisi.

„Skinijos“ naujiena patiks tiems vyrams, kurie vertina naujausius technologijų pasiekimus bet kurioje sferoje – tai naujas automobilio modelis, rankų darbo batai ar – štai šiuo atveju – kojinės. Juolab, kad iki šiol Lietuvos vyrai neturėjo tokios prabangos.

Šį „Skinijos“ kūrinį drąsiai galima vadinti karališku. Prabangių žaliavų, kaip merino vilna ar šilkas naudojimas gaminyje, natūraliai padiktavo klasikinį kojinių stilių. Dažniausiai klasikinės elegantiškos kojinės – vienspalvės, taip norint pabrėžti žaliavos vertę ir kokybę. Nors juoda spalva – klasika, tačiau nuobodoka. „Skinijos“ dizaineriai rado elegantišką kompromisą ir papuošė kojines miniatiūrinėmis karūnėlėmis.

Kojines galima įsigyti tik firminėse „Skinija“ parduotuvėse, įsikūrusiose didžiųjų Lietuvos miestų prekybos centruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.