Gintaras Steponavičius pasipiršo 16 metų jaunesnei mylimajai Vaidei Žygutytei

Liberalų sąjūdį neseniai sukrėtė korupcijos skandalas, tačiau vieną buvusių partijos lyderių, šiuo metu narystę Liberalų sąjūdyje sustabdžiusį Gintarą Steponavičių (49 m.) prablaško meilė.

Gintaras Steponavičius pasipiršo savo mylimąjai Vaidei Žigutytei.
Gintaras Steponavičius pasipiršo savo mylimąjai Vaidei Žigutytei.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 11:14 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:17 PM

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, vyras pasipiršo mylimajai Vaidei Žygutytei (33 m.). Lrytas.lt duomenimis, V.Žygutytė dirba vienoje konsultacinėje įmonėje.

Žiniasklaida pirmą kartą porą pastebėjo prieš trejus metus. Tuomet besišypsantys įsimylėjėliai kartu atvyko į vakarėlį. Poros santykiai iškilo į viešumą vos G.Steponavičiui išsiskyrus su antrąja žmona Ugne.

Tuomet apie naujus santykius G.Steponavičius kalbėti nebuvo linkęs, tačiau paklaustas, ką šis žmogus reiškia jo gyvenime, prasitarė:  “Galiu patvirtinti, kad mano gyvenime yra žmogus, su kuriuo išskirtinai bendrauju. Jeigu aš kur nors einu su žmogumi, vadinasi, man jis įdomus. Tačiau šios temos plėtoti nenoriu.“

Politikas turi sūnų iš pirmos santuokos ir dukrą iš antrosios.

Su žmona Ugne G.Steponavičius santykius nutraukė po skandalo su sekso eksperte Milda Bartašiūnaite, kuri paviešino jai parlamentaro siųstas dviprasmiškas trumpąsias žinutes, kuriose buvo siūloma pasimylėti.

„Ministras po partijos suvažiavimo vakarėlio buvo užsukęs į mano kambarį. Pasakysiu tiesiai šviesiai: jis man siūlė su juo permiegoti. Prieš tai bandė mane nugirdyti vynu. Kai atsisakiau eiti į jo kambarį, supyko, norėjo trenkti durimis“, – dar anksčiau televizijos eteryje pasakojo M.Bartašiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?