Metas, kai ir žvaigždės tampa mirtingomis

Pastaruoju metu po pasaulio žiniasklaidą pažiro nuotraukos, kuriose įamžinti garsūs tėvai su savo atžalomis.
Pastaruoju metu po pasaulio žiniasklaidą pažiro nuotraukos, kuriose įamžinti garsūs tėvai su savo atžalomis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 8:42 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:00 PM

Advento laikas priklauso šeimai. Ir tai galioja VIP asmenims ir net politikams. Ir būtent tuo laiku pasaulio žvilgsnius kausto artumu, švelnumu persmelktos nuotraukos.

Kaip žaviai atrodo Monako kunigaikščio Albert'o II ir kunigaikštienės Charlene dvyniai – dukrelė Gabriella ir sūnus Jacques'as nuo šalčio ar jaudulio paraudusiais skruostais!

Keturių asmenų šeima ant retro stiliaus karuselės įkūnija idealų tobulos, šventos šeimos paveikslą. Nesvarbu kokią tiesą beslėptų didingi Monako karališkieji rūmai, šios nuotraukos skleidžia laimės ir darnios šeimos nuotaikas.

Monako kunigaikščio ir kunigaikštienės atžalos Gabriella ir Jacques'as gruodžio 10-ąją atšventė antrąjį gimtadienį. Kokia didele meile alsuoja nuotraukos su jų žaviąja mama, kunigaikštiene Charlene (38 m.) ir tėčiu, kunigaikščiu Albert'u II (58 m.).

Iš Pietų Afrikos Respublikos kilusi buvusi plaukikė įsteigė fondą, kuris moko vaikus plaukti. Su Gabriella ir Jacques'u apsilankiusi vaikų karuselėje, kur šie, žinoma, jodinėjo arkliukais ir žaibo greitumu striukę pakeitusi į vakarinę suknelę, Monako kunigaikštienė „Hotel de Paris“ dalyvavo Kalėdiniame labdaros pokylyje, kur buvo surinkti 65 tūkst. eurų jos fondui.

Trumpam į renginį užsuko ir jos sutuoktinis, Monako kunigaikštis Albert'as II, kuris tuo metu savo atžalas buvo atidavęs į auklių rankas.

Nuotraukose, kur įžymybės ir karališkieji asmenys įamžinti su savo vaikais, dėmesį patraukia tai, kad šiuolaikiniai tėveliai nebijo viešai rodyti savo švelnių jausmų.

Pasaulio bokso čempionas Volodymyras Klyčko (40 m.) leidžia dukrelei Kaya (2 m.) savo mažomis rankytėmis liestis prie jo masyvaus smakro.

Holivudo žvaigždė Alecas Baldwinas (58 m.) nė kiek nepyksta, kad už nosies jį tampo 3 metų dukrelė Carmen.

Švedijos princas Danielis (43 m.) leidžia savo dukrelei Estelle (4 m.) rodyti jam švelnius jausmus priešais filmavimo kameras ir spragsinčius objektyvus.

Viename interviu jis prisipažino, jog eina tėvystės atostogų dėl princo Oscaro (9 mėn.), kad jo žmona, Švedijos sosto įpėdinė, princesė Victoria (39 m.) galėtų atlikti savo pareigas.

Šiame interviu Švedijos princas Danielis pridūrė:

„Jei Oscaras patenkintas ir Estelle krykštauja iš džiaugsmo, tuomet esu tikrai laimingas“.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?